Готов ли си за втори рунд?

17.10.2021, 10:00

Приготви се!

   
 
Готов ли си за втори рунд?

Тъкмо сте приключили, едвам дишаш и умираш от горещина. Имаш чувството, че си отслабнал с 10 кила след този бурен акт. Но на нея изпълнението ти хич не ѝ е било достатъчно. Какво ще правиш сега? Ще се обърнеш деликатно на другата страна и ще заспиш? Не, приятелю! Когато жената те иска и два пъти за една нощ, трябва да се стегнеш и да действаш.

Ето как да го направиш

Почини си малко. Никой не иска от теб да се хвърлиш в прегръдките ѝ на секундата. Всеки нормален човек има нужда да полежи за няколко минути и да охлади страстите. След това отидете заедно под душа, за да се охладите и едновременно с това да не оставите страстта да отшуми.

Върнете се в спалнята и се подгответе. Партньорката ти може да те стимулира орално или с ръце, за да се върне отново настроението ти. Един масаж също би свършил чудесна работа. Ако пък сте малко по-разкрепостени, пуснете си някое еротично видео, което да ви разгорещи.

Време е да започвате...

Понякога, при изпълнение на втори рунд, може да ти се стори трудно да задържиш ерекцията си, защото не си толкова възбуден, колкото при първия път. Кажи и да събере краката си, за да ти създаде усещането за по-тясно пространство.

Ако и това не помогне, не се тревожи. Можеш да използваш ръцете си или пък да ѝ "приложиш" орален секс. Използвай въображението си и нещата ще потръгнат безотказно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ