Горещо видео на седмицата: Sunmi - TAIL

26.02.2021, 09:00

Еротика и музика на едно място!

   
 
Горещо видео на седмицата: Sunmi - TAIL

Ние сме си меломани и харесваме всякакви стилове музика. И дори не се ограничаваме до един език - можем да слушаме песни от всички краища на света, без значение каква реч звучи. Националността няма абсолютно никакво значение още повече, когато става дума за красиви и сексапилни певици. То видео ли да гледаш, песен ли да слушаш...

Днес отиваме на изток, за да се спрем в Южна Корея, където една от най-горещите и провокативни певици в страната пусна ново видео, от което ни се подкосиха краката. Да, дамата пее на чист корейски и това на пръв поглед няма да ти се хареса, но за твое успокоение ще кажем, че има субтитри. Макар, че като ти се открие онази гледка ще забравиш за субтитри и за всичко.

2278442

2278441

Видеото е решено в тъмни цветове, като преобладава еротичното червено, а горещият танц е върхът на сладоледа. Дамата пресъздава изящни котешки движения, които илюстрират огнената любов, която изпитва към някакъв мъж. Костюмите оставят малко на въображението, а на всичкото отгоре можем да гледаме този шедьовър в изключително висока резолюция!

2278444

2278443

Няма да те караме да четеш повече, наслади се на горещото видео още сега!

***

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ