Гореща моделка обеща по една гола снимка за всеки гол на Бразилия на световното

01.12.2022, 16:00

Давай, Бразилия!

   
 
Гореща моделка обеща по една гола снимка за всеки гол на Бразилия на световното

Надяваме се участниците в тазгодишното световно да не спират да вкарват голове - особено тези от Бразилия! Но не, защото сме чак толкова големи футболни запалянковци, а защото бразилски модел обеща да качва гола снимка за всяко попадение от страна на отбора на Бразилия в рамките на първенството.

Дайне Томазони е един от най-следваните модели в OnlyFans. Можеш да си представиш колко мнохо пари печели тя там, особно с тази визия на богиня. Тя е само на 24, а вече се превърна в най-обсъжданата жена покрай световното по футбол.

"Пандемията и социалната изолация в крайна сметка унищожиха моите приходи, работех в отдел човешки ресурси и ме уволниха", споделя сексапилната дама.

В канала си в Telegram, тя обеща на всички последователи, че ще публикува по една гола снимка за всеки гол на "Селесао".

"Виждайки, че всички мои фенове са много запалени по Световното първенство, реших да намеря начин да насърча всички да подкрепят отбора. Хората са много доволни от тази идея. В следващите мачове може дори да кача видеоклипове.", казва Дайне.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ