Гениална автомивка: жени по бикини лъскат лимузини

06.11.2014, 10:18

Уви, не в България

   
 
Гениална автомивка: жени по бикини лъскат лимузини

Откога си мечтаем да гледаме как красиви, полуголи мацки мият колата ни, небрежно докосвайки бронята с гърдите или краченцата си. Е, тази наша мечта се сбъдна, уви, твърде далеч от татковината. Става дума за Baywash Bikini Car Wash във Флорида - раят за всеки мъж, който обича колите. И жените.

1429113

В тази автомивка се предлагат всички услуги, типични за миялните на коли. Всичките до една се извършват от секси мацки по бански. Собственикът Стийв МакМаън, на 47 години, отваря първата си автомивка преди пет години, за да помага финансово на училището на дъщеря му, която е с аутизъм. Оттогава бизнесът му се разраства.

1429114

Естествено, страшно много хора се зарибяват и чакат на опашка, за да може някоя привлекателна госпожица да им излъска едно хубаво количката. Но съществуват и скептици, които смятат, че Baywash Bikini Car Wash е сексистко място. Анатема!

1429112

"Редовно през автомивката минават последни модели от най-актуалните автомобили.", споделя собственикът.

1429115

Преди да започне работа, всяка хубавица преминава през специално обучение. Не, не си мислете някакви простотии, говорим за истинско обучение: как се обработва кожа, как се подсушават прозорци, как се полират джанти и т.н.

1429116

Автомивката е отворена седем дни в седмицата до 00:00 ч. Цените варират от 10 долара за бързо измиване, до 60 долара за специалния пакет. Ние вече събираме пари, само за да можем да отидем и да оставим колите си на тези красавици.

 


1429117

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ