Върни страстта във връзката си

16.01.2020, 15:00

Освободете напрежението

   
 
Върни страстта във връзката си

Често се карате, изнервени сте, не прекарвате достатъчно време заедно, а малкото мигове, които имате, преминават в упреци и кавги. Смятате, че страстта е изчезнала, чувствате се в безизходица и ситуацията ви се вижда непоправима. Не бързайте да сменяте жената, а помислете добре, дали кофти настроението ви не е породено от стресът, който се натрупва, заради напрегнатото ви ежедневие. Дайте малко почивка на нервите си и се доверете на нашите съвети, които ще събудят страстта във връзката ви.

Не се поддавай на стреса

Стресът е най-големият враг на любовта, затова когато нервите ви са опънати до краен предел, често използвате връзката си като отдушник. Когато си изнервен губиш самоконтрол, а той трябва да се тренира, за да не провокираш критични коментари от страна на твоята партньорка. Дайте си почивка, след като се приберете от работа, отдъхнете си и чак след това седнете да вечеряте с половинката. След, като си освободил стреса, ще имаш възможност за по-добра комуникация.

Прояви разбиране

Поредното спречкване те кара да си мислиш: "Тя е много злобна”, "Само ми се кара”. Но истината е, че се карате заради конкретен проблем. Тук няма място за напразни мечти за перфектната съпруга. Смяната на партньорката няма да доведе до подобрение, а до нови поводи за проблеми и излишно хабене на нерви. Затова поговори с жена си и посочи нещата, които те дразнят в отношението ѝ към теб. Не забравяй и да я похвалиш за нещо, защото все пак...жени!

Не подценявай малките неща

Дори да не успееш да намериш любимата ѝ книга, макар да си прекосил целия град, та и съседния, това не означава, че тя ще ти се разсърди. За нея най-важна и отдадеността и вниманието, което и обръщаш. Също така се старай да забелязваш компромисите, които тя прави за теб и това, че не ти се сърди, когато в последния момент отмениш плановете за вечеря на открито. Планирай малки изненади, всяка седмица я води на място, което тя би искала да посети. И не забравяй да ѝ благодариш, че въпреки всичко все още те търпи и е с теб!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ