Всички видове секс, които правим през живота си

10.03.2016, 12:01

Подредени и прилежно описани

   
 
Всички видове секс, които правим през живота си

Ах, този секс! Сексът, който никога не ни стига, но винаги толкова много ни харесва. Замисляли ли сте се обаче колко различни видове секс имаме в живота си? Не, не ги изброявайте. Ние ще направим това вместо вас.

1. Първият секс

Не се притеснявайте. Всичко от този момент ще става все по-хубаво.

2. Сексът в сериозна връзка по специален повод

Излезли сте някъде с вашата половинка, празнувате, а после се прибирате и правите специален секс, само дето и двамата знаете, че и без този повод сексът щеше да си е същият.

3. Секс докато домашното животно ви гледа

Няма как. Вашето куче или котка ви обича, затова иска да е винаги до вас. Независимо дали точно в този момент не правите палави неща. Спокойно, свиква се и с това.

4. Съпружески секс

Посрещнете секса по навик. И мисионерската поза.

5. Секс под душа

Рядко е толкова як, колкото го показват по филмите. Всъщност винаги ви става студено. Ако имате душ завеса, тя задължително ви се залепва, да не говорим, че има реален риск от подхлъзване и контузии.

6. Секс в колата

И този сексуален акт във филмите изглежда страхотно, но в действителност е доста трудоемка задача. Винаги съществува опасност да бутнете някоя ръчка, да натиснете някое копче и после да се червите пред застрахователите, на които им е доста ясно за какво става дума.

7. Секс тип "Ела у нас да гледаме филм"

И на двама ви е ясно, че филмът е просто оправдание двамата да сте сами, да сте седнали на мекото диванче (или легнали на леглото) и да сте близо един до друг. То е ясно, че този филм няма никакво значение за никого. Сексът е най-важен.

8. Секстинг

Ако сте разделени с човека, с когото искате да правите секс, то секстингът е чудесен временен заместител. Уви, по време на размяната на палави SMS-и единият обикновено се тъпче със сандвичи. Доста възбуждащо...

9. Студентски секс

Вие правите секс на едното легло, а съквартирантът ви се прави, че спи. Да, бе...

10. Секс с най-яката мацка от училище/университета

Уви, твърде често въпросната красавица се оказва много тъпо парче. Ама какво... няма шах да играете с нея.

11. Секс касета

Едва ли има човек, който не се е снимал по някакъв начин по време на секс. Освен че всичко изглежда ужасно, винаги съществува опасността записът (трийте всичко!) да се появи в някой сайт и да ви накара да се чувствате отвратително.

12. Секс тройка

Винаги единият е пренебрегнат. И да, обикновено това сте точно вие.

13. Бързият сутрешен секс

Това всъщност е яко, защото на никого не му пука колко е чист, как мирише или как е облечен - колкото по-бързо свършите, толкова по-добре.

14. Секс изневяра

Не така, момчета. Не така.

15. Секс с кулинарни елементи

Трябва да знаете какъв тип храни да използвате и как, за да не се окаже, че вечеряте докато жената чака да я обладаете.

16. Секс на плажа

Романтично е да правите секс на залез слънце, докато вълните се плискат, но трябва да сте подготвени после дни наред да вадите пясък от неподозирани места на вашето тяло.

17. Ролеви секс

Няма нищо лошо в него, особено като начин за разнообразяване на секса в една дългогодишна връзка. Но ако прибягвате до ролевия секс още в началото на отношенията ви с някоя мадама, да знаете, че нещата много бързо ще се изчерпят.

18. Секс на публично място

И за това не можем да кажем нищо лошо. Но имаме само една препоръка - ако ще правите секс някъде, където някой може да ви види, гледайте поне да се обезкосмите, за да не се излагате.

19. Пиянски секс

Да, снощи бяхте убедени, че тая е страшна мацка, но на сутринта разбирате, че сте допуснали една много грозна грешка.

20. Сексът по време на меден месец

Мързелив и в началото може би по-ентусиазиран, отколкото сте очаквали. Но всъщност нищо особено.

21. Секс в началото на връзката

Любимо! Още не сте се открили, не знаете какво харесвате и какво да очаквате, но нямате търпение да се видите и да се почнете.

22. Секс за сдобряване

Карате се и се сдобрявате. Наистина се сдобрявате с едно диво чукане, което така ви изцежда, че нямате сила за никакво заяждане повече.

23. Секс с луда

Може и да е напълно ненормална, но вие искате да спите с нея, защото е точно толкова луда и в леглото. Каквото и да ви коства това, действайте.

24. Секс по време на ваканция

За нищо не ви пука. А и после чаршафите ще ги пере някой друг, така че можете дори да сте свине.

25. Анален секс

Брей!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ