ВИДЕО: Една наистина Sexy Bambina

15.12.2011, 15:20

   
 
ВИДЕО: Една наистина Sexy Bambina

Днес искам да ви представя Вера. Вера Брежнева. Която без никакво съмнение обявихме за страхотна мадама или както се пее в песента - "Sexy Bambina". И, за да се убедя, че не само аз смятам така, след проведено запитване, дори и колежките изразиха същото мнение.

Малко и за самата Вера. Първо да ви успокоим, че "Брежнева" е само псевдоним и тя няма никаква връзка с познатите ни лица от историята. Всъщност истинското ѝ име е Вера Викторовна Галушка и е от Украйна. Родена е през 1982 година, което я прави една сочна кака. Нейната кариера като певица започва през 2002 г., като замества своя колежка в бандата Nu Virgos. Така, тя става част от нея и се радва на голяма популярност и любов от феновете, но през 2007-ма решава да напусне групата, стартирайки солова кариера.

Буквално преди дни излезе и новото видео на певицата, което горещо ви препоръчвам. Не мога да кажа дали песента ми харесва или не, защото съм силно повлиян от клипа. А той от своя страна започва ударно от първата секунда, с тази силна сцена във ваната. След това продължава в същата секси-готик атмосфера, когато Вера пее пред пианото, силно наподобяваща на вампир. А всички знаем, колко са готини вампирките, нали?

Леко и плавно преминава към любимата ми сцена, а именно в този клуб, където тя пее, а мъжете направо откачат (и има защо). Много ми хареса идеята за доберманите, която леко (и с усмивка) ми напомня на "Заразно зло" и страхотната Мила Йовович, но да се върнем към Вера. Докато тя бива разкъсвана (или поне роклята ѝ, което е още по-приятно) се извива страхотно китарно соло, което, ако усилите уредбата, може да ви взриви с мощта си.

Сега ви оставям да гледате видеото, за да може да сравним дали сме на едно и също мнение. Ето ви Вера, една силно "sexy bambina"!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 14.12.2012 | 17:48
1 Много красива има невероятно положително излъчване
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ