В ефир се появява първото порно риалити: "Sex Factor"

17.05.2016, 12:30

Имаме и трейлър!

   
 
В ефир се появява първото порно риалити: "Sex Factor"

"Sex Factor" е най-новото американско риалити шоу, което обединява 16 млади и амбициозни участници - 8 момичета и 8 момчета. Те ще се борят за шанса да се снимат в порно филм и голямата награда от 1 милион долара.

И всичко това изобщо не се прави от случайни хора. Най-големият конкурент на PornHub - xHamster.com, е основният виновник за телевизионното предаване. Създателят Бъди Рубен обяснява, че това не е порно в пълния смисъл на думата, а шоу, което мъжете също ще харесат.

1708940

Още повече, че участниците не са някакви аматьори, а млади порно актьори, които все още не са се снимали в мащабна продукция. Сред тях ще видим: Али Ева Нокс, Блеър Уилямс и Вероника Вейн - всички те се намират лесно в сайтовете с подобно съдържание.

По време на състезанието участниците ще се състезават в различни дисциплини. Съдии и техни тренери са изявените порноактьори Три Блек, Реми Лакуста, Лекси Бел и Кайран Ли. Те ще обучават младите на техническите аспекти от това майсторство.

За жалост едва ли ще видим български вариант на шоуто. В България порнографията е забранена, а порно актриси няма. Ако се направи един "Чалга Фактор" обаче, сме сигурни, че ще е същото.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ