Брутално искрени секс въпроси

15.03.2016, 16:00

Без цензура

   
 
Брутално искрени секс въпроси

Представете си, че всеки път, когато искате, задавате тези въпроси за секса без да се притеснявате, че някой ще се обиди или ще ви вземе за луди. Ако искате наистина да узнаете голата истина за вашия партньор, попитайте го/я това:

Каква ти е любимата секс поза?

Какво толкова? Всеки си има любима поза. Питайте, запомнете и я практикувайте с партньорката си винаги, когато можете. Но не всеки път, за да не ѝ омръзва.

На какво обичаш да мастурбираш?

Може би много жени биха отговорили, че го правят на "Професия: Стриптизьор", но има много опции.

Бръснеш ли се отдолу или не?

Това е въпрос на комфорт. Ако мадамата се обезкосмява редовно, то и чифт изрязано бельо ще ѝ стои много по-добре. Но не всеки има време за това.

Каква е най-мръсната ти тайна?

Всеки си има малка или голяма сексуална тайна. Повечето хора крият, че искат партньора им да носи латексов костюм и да ги шиба с камшик, но има всякакви други секс тайни.

Кое е най-странното място, на което си правил/а секс?

Увеселително влакче, в църква, на задната седалка на полицейска кола? Хората са разгонени животни понякога и могат да ви изненадат с отговора на този въпрос.

1666240

Плюеш ли или гълташ?

Ясно, че не става дума за сок. По-скоро за мъжките сокове, докато една жена прави свирка на един мъж. Ако тя плюе, добре е предварително да имате хартия наблизо. Ако гълта, още по-добре. Само за информация - една супена лъжица сперма съдържа 20 калории.

Искаш ли да правиш секс с мен?

Никога няма да получите нещо, ако не си го поискате. Без значение дали се познавате с една мадама от пет минути, или от пет години, винаги трябва да знаете как да си поискате секс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ