Били Айлиш сподели, че пристрастяването ѝ към порнография в ранна детска възраст е унищожило мозъка ѝ

17.12.2021, 09:00

Нищо не е такова, каквото го представят в порното!

   
 
Били Айлиш сподели, че пристрастяването ѝ към порнография в ранна детска възраст е унищожило мозъка ѝ

Били Айлиш сподели за своето пристрастяване към порнография, което е започнало, когато тя е едва на 11-годишна възраст. Последствията за нея били множество кошмари и сериозно объркване за това какво представляват отношенията между мъжете и жените. Всичко това певицата разкри по време на шоуто на Хауърд Стърн по радио Sirius XM.

"Честно казано, гледах много порно. Започнах да гледам, когато бях на 11. Мисля, че този навик наистина унищожи мозъка ми и се чувствам невероятно опустошена, заради факта че бях изложена на толкова много порнография." - сподели още Били

Сега тя е ядосана на себе си, защото тогава е смятала, че няма нищо лошо да се гледа толкова много порно.

"Първите няколко пъти, в които правих секс, се съгласявах на всичко, защото си мислех, че това е нормално.
Нищо не е такова, каквото го представят в порното. Женските тела не изглеждат така." - сподели още певицата.

Според New York Post, основателят на Нюйоркския център за сексуални зависимости Брад Залцман казва, че не е необичайно децата да започнат да гледат онлайн порно на 11-годишна възраст. Всъщност това е норма, защото това съдържание е напълно достъпно и анонимно или дори безплатно. Има неограничени количества за всеки вкус.

Родителите не обръщат внимание и порнографията може да засегне децата до края на живота им. Тя напълно изкривява тяхното възприятие за това как трябва да изглежда нормалната сексуалност и променя начина, по който приемат взаимодействието с противоположния пол. Те започват да гледат на другите хора като сексуални обекти, а не като човешки същества.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ