Алкохолът и сексът - най-добри приятели

06.09.2011, 11:00

Ръка за ръка

   
 
Алкохолът и сексът - най-добри приятели

Знаете, че различните храни и напитки действат по различен начин на сексуалното ни желание. Писали сме за храните, които повишават либидото, особено за пилешките гърди и динята. Сега дойде времето и на алкохола. Той е голям наш приятел, а влиянието му върху сексуалното желание на хората е доказано навред, припомнят от AskMen. Но има някои неща, които е добре да знаете за любимото си питие и любимото си хоби - секса.

Увереност

Както всички знаем, умереното количество алкохол намалява притеснението и дава по-голяма увереност на хората. Освен това, едно-две питиета помагат на мъжете да превъзмогнат срамежливостта си и по-лесно да се доближат до желаната непозната. Това важи с особена сила при мъжете, които вече са били отрязвани и сега имат комплекси. Въпреки че не препоръчваме алкохола като средство за по-лесни социални контакти, не виждаме нищо лошо в това, да пийнете едно малко за отпускане.

Срамежливост в леглото

Алкохолът има божествената сила да ни разкрепостява в леглото. Той прогонва нервите и срамежливостта и отваря място за експерименти. Независимо дали имате постоянна връзка, или сте "на лов" в някой клуб, ако искате да правите малко по-освободен секс, не се притеснявате да пийнете, но малко. Така личните ви бариери ще паднат и ще ви дадат неподозирани възможности.

Ограничете алкохола

Прекаляването с алкохола никога не води до приятни последствия. Освен че може и да не успеете да събудите приятелчето от долния етаж, то представянето ви между завивките ще бъде далеч дори от средните нива. Някои мъже пък стават агресивни, когато пият, което също не е препоръчително. Така че гледайте да контролирате нещата, за да не се случи нещо неочаквано.

Алкохолът и жените

Алкохолът и сексът - най-добри приятели

Точно така, алкохолът не действа само на мъжете. Действието му е подобно и върху нежния пол. Много жени, които по принцип са по-срамежливи, намират помощник в умереното количество алкохол, което им дава смелост и самочувствие. Точно както при нас, жените имат нужда от помощник, който да ги освободи от притесненията и да им осигури по-приятни сексуални преживявания.

И тук възниква въпросът кой алкохол точно какво действие има.

Абсент

Той е използван много широко от европейците, особено от френските художници и интелектуалци в края на XIX в. През 1915 г. е забранен заради токсичността си и опасността от пристрастяване.

Бира

 

Алкохолът и сексът - най-добри приятели 

За съжаление, бирата е един от най-слабите алкохолни афродизиаци. Алкохолният процент в бирата е нисък, което значи, че е нужно по-голямо количесто, за да достигнете желания ефект. Повечето бири са хранителни, а ако прекалите, съществува неприятната възможност да ви заболи корем. Освен това пиенето на големи количества бира неизбежно води до по-често ходете до тоалетната. За съжаление, такава е истината, но ние лично никога няма да се откажем от бирената ни принцеса.

Ликьор

Този сладък алкохол, както и всички останали, намалява срамежливостта. Не забравяйте обаче, че ликьорът е доста силен, така че гледайте да не пиете прекалено много, за да не се изложите.

Вино

Портвайнът се смята за най-силният афродизиак. Напитката, която идва от Португалия, стимулира правенето на секс, особено ако се комбинира с ягоди. Ако искате да засилите ефекта на виното, можете да му сложите някои подправки. Например джинджифил, канела, карамфил, ванилия и захар. Освен че действа добре на либидото, виното е чудесно и за поддържане на доброто настроение.

Въпреки всичко, виното също трябва да се пие отговорно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ