Ако се срещате с много по-готина от вас жена

21.03.2016, 17:45

Не се стресирайте!

   
 
Ако се срещате с много по-готина от вас жена

Сигурно не ви е хубаво да чувате, особено от приятелите си, че жената, с която сте, е много над вашето ниво. Сякаш искат да ви внушат, че вие сте нищожество и изобщо не заслужавате такъв късмет. Рано или късно и вие самите започвате да се чудите как тази красива, умна и мила жена е избрала именно вас. Много мъже в такава ситуация заемат отбранителна позиция и дори обръщат вътрешната си несигурност срещу жената до тях. Това е най-лошото, което можете да направите и е сигурен начин да загубите тази жена. Далеч по-добре ще е да се успокоите и да правите следните неща:

Уважавайте интелекта ѝ

Мадамата може да изглежда зашеметяващо, но не обръщайте внимание само на това. Щом е с вас, може би тя е оценила интелекта и добротата ви. Отвърнете ѝ със същото.

Успокойте се

Красива жена си пада по вас. Нормално е да се изнервите, но се сдържайте, колкото можете. Нали не искате тя да види как се потите като прасе или да кажете нещо глупаво. Най-лошите решения се взимат под напрежение, затова си свиркайте и знайте, че последното, което тя си мисли, е "Аз съм готина, значи всички наоколо трябва да треперят.".

Бъдете забавни

Много пъти сме го казвали и пак ще го повторим, защото е истина - жените обичат мъже с чувство за хумор, мъже, които са забавни и умеят да ги разсмиват.

Не се страхувайте от романтиката

Сигурно си мислите, че като тя е толкова красива, вече ѝ е омръзнало мъжете да ѝ подаряват цветя, да ѝ правят романтични подаръци и изненади. Ами ако всички мъже или поне повечето са си мислели като вас. Може да се окажем, че никой  не е правил нищо романтично за нея от години. Не се страхувайте вие да сте човекът, който да я изненада с романтичен жест. Ако е достатъчно умна, тя ще го оцени.

Не прибързвайте със секса

Ако имате изключително красива приятелка, много ясно, че нямате търпение да правите секс с нея. Но по-добре не избързвайте. Най-вероятно досега всички  мъже да искали да я вкарат в леглото си по най-бързия начин и тя вече бяга от това. Ако проявите малко търпение, може би резултатът няма да закъснее.

Не се фокусирайте само върху външния ѝ вид

Знаем, момчета, много добре знаем, че единственото, което виждате сега в нея, са невероятните ѝ форми. Но не я зяпайте сякаш никога не сте виждали жена, това ще я изнерви. И имайте предвид, че тя сигурно има и други достойнства, на които би желала да обърнете внимание.

По-полека със социалните мрежи

Тя ви дава номера си и вие сте във възторг. Но не се хвърляйте веднага да ѝ се обадите, да ѝ изпратите покана за приятелство във Facebook или пък да смените Facebook статуса си на обвързани с нея. Това е малко прекалено. Имате красива приятелка и искате да се похвалите на целия свят. Много ясно. И това ще стане, но търпението ще ви отведе по-далеч от прибързаността.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ