Абсурдни реплики за свалка, които все пак са свършили работа

14.07.2016, 10:00

Да не повярваш

   
 
Абсурдни реплики за свалка, които все пак са свършили работа

Често си говорим за подходящи и неподходящи реплики за свалка. Никога обаче не обръщаме внимание на това колко трудно е всъщност за някои хора да започнат разговор. Затова понякога те си служат с доста тъпи подходи. Странно, но факт, някои абсурдни реплики са успели да свалят обекта на желание на тези хора.

Ти си най-добре изглеждащият мъж тук, а аз наистина трябва да правя секс.

Носех тениската си с Грифиндор. Тя ме огледа и каза "10 точки за Грифиндор".

В часа по компютри в колежа едно момиче дойде, седна в скута ми и написа на компютъра "(името ѝ) ще прави секс тази вечер". Разбира се, че подейства.

Изпуснах си лимоните пред момичето, което харесвах. Започнах нервно да ги събирам и казах "Съжалявам, не ме бива в събирането на лимони:. Заедно сме вече 4 години от този момент.

Казах ѝ: "Устните му са skittles. Искаш ли да опиташ дъгата?" Получи се.

Просто се разхождах, когато една супер секси мадама дойде и ми каза: "О, татенце, всичко това е твое!", гледайки към пакета ми. Сега сме женени.

Той ме пита: На кого пишеш смс?

Аз: На приятеля си.

Той: Е, как ми пишеш смс, когато ми нямаш номера?!

Той ми каза "Искаш ли да играем на "Титаник"? Ти ще бъдеш айсберг, а аз ще потъна." Беше смешно и още го обичам, него и тъпите му шеги.

Как убеди Бог да ти даде чисто злато за коса?

Попитах момчето, с което после правих секс, какво означава татуировката на ръката му с надпис "Аз съм тук с теб". Той ми каза: "Вярно е, тук съм, нали?".

Той ми каза: "Извинявай, но майка ми ще ме убие, ако не почерпя с питие момиче с твоята коса". Надявам се да се омъжа за него.

Имаш ли си име или да те наричам просто "моя"?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ