Skype може да спаси връзката ви

21.10.2011, 10:30

   
 
Skype може да спаси връзката ви

Понякога краткото отсъствие на приятелката ви може да се отрази благоприятно на връзката ви. Така де, да си починете един от друг, да имате време да започнете да си липсвате. Но от друга страна, връзката от разстояние почти винаги е обречена на провал.

Сега обаче има решение и то такова, което използваме всеки ден – skype. Според изследване, цитирано в Men's Health, тази мрежа, в която общуването се извършва в реално време, със секунда забавяне на сигнала, което не дразни хората, те са по-предразположени да обсъждат емоционални теми.

Skype наистина помага да останете на една вълна с приятелката си, докато facebook, например, може по-често да се превърне в повод за ревност и раздразнение на единия или другия партньор. Комуникацията в skype можете да използвате, докато сте в командировка, в чужбина за няколко месеца или ако на приятелката ви се налага да отсъства, а вие няма как да отидете с нея.

Този вид общуване дори има потенциала да заздрави отношенията ви и начина, по който общувате, защото някъде там, около 12 и 2 ч. през нощта можете да се отпуснете и да си кажете неща, за които никога не сте намирали време или възможност. Изпращате си съобщения, снимки, това, което ви е ядосало или разсмяло през деня в офиса. Само внимавайте да не изпратите на гаджето си това, което сте искали да изпратите на мадамата, с която се сваляте по нощите и обратното.

Колкото и да си чатите по skype, да знаете, че това е само временно решение и не бива да продължава твърде дълго. Все пак тази комуникация доста би помогнала за това връзката ви да продължи, когато и двамата сте отново на едни географски ширини. 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ