Pornhub показва кои категории са най-гледани от жени

16.08.2018, 14:00

Статистиките те карат да се замислиш

   
 
Pornhub показва кои категории са най-гледани от жени

Съвременната поп култура ни втълпява, че мъжете са свине, сексисти и най-вероятно - единствените зрители на порнак на планетата Земя. 

Е, добре, че е Pornhub, за да развенчаят този мит. Истината е не само, че жените гредат порно, но това, което гледат не се изчерпва само с порно за жени (каквото и да значи последното). Според емблематичния сайт за порно стрийминг, жените си падат сравнително повече по "грубия секс" и "хардкор секса", отколкото мъжете.

Ето и статистиките:

Pornhub се отличава с 90 категории, а категорията "груб секс" е 35-та по популярност. Оказва се, че 63% от тази популярност се дължи на жените.

На 33-то място по популярност е категорията "хардкор", която отново е доминирана от женски зрители. В сравнение с мъжете, цели 73% процента от гледанията не са на притежатели на пениси. 

На 69-то място откриваме категория, доминирана от мъжки зрители. Това е категорията с различните фетиши. Но разликата не е голяма - гледанията от страна на мъже са само 7% повече от тези на жените. 

Важно е да се отбележи, че интернет предпочитанията не винаги се припокриват с тези в леглото, така че преди да се втурнете към нещо "грубо", добре е да съгласувате това с половинката.

2087351

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ