Let's talk about sex, бейби!

22.10.2011, 09:30

   
 
Let's talk about sex, бейби!

Забелязвали ли сте как някакви пичове, с които започнете случаен разговор, разбиращо поклащат глави в знак на съгласие, когато някой от тях вземе да обяснява какво трябва да се прави всеки път преди секс, в коя страна са най-големите любовници и какви ли още не твърдения, при споменаването на които ние скромно си мълчим. Така де, по-добре да си траеш и всички да си мислят, че си тъп, отколкото да проговориш и да потвърдиш техните съмнения. Шегуваме се. Но за да не бъдем неподготвени в подобни и други, далеч по-важни ситуации, изровихме събирани в Men's Fitness интересни факти за секса.

  • 46% от жените по-скоро биха отказали секса за две седмици, отколкото да се разделят с интернет за това време.
  • Годишно има между 500 и 1000 смъртни случая, причинени от автоеротична асфикация, при която жертвите постигат сексуално задоволство чрез ограничаване на притока на въздух (от това почина и актьорът Дейвид Карадайн). Това е равно на броя убийства в Ню Йорк Сити всяка година.
  • Испания, Бразилия и Италия "произвеждат" най-добрите любовници. А за най-лоши, според проучване на OnePoll.com, са обявени германците, които са набедени за "най-миризливи". Англичаните са обявени за твърде мързеливи, а шведите свършвали най-бързо. А ние, къде сме, а? Сигурно тези изследователи като са разбрали за сексуалната мощ на българина и са решили да ни оставят извън класацията, че да не засрамваме другите.
  • 36% от хората под 35 години не влизат първо в банята, за да вземат душ след секс, а моментално залепват за компютъра – в Twitter или Facebook. Защо? Не знаем, може би, за да се похвалят, че им е излязъл късметът.
  • 11% от мъжете споделят, че правят секс, за да се освободят от стреса.
  • Повече от една на всеки три жени (хахаха, може би 1 и половина) правят секс по три пъти на седмица.
  • 32% от мъжете споделят, че се самозадоволяват по-често след настъпването на кризата.
  • Жените правят секс със 17% по-често от мъжете.
  • Само един на всеки трима мъже (и жени) са напълно задоволени от сексуалния си живот. 

Ние засега смеем да твърдим, че сме сред тези мъже, които са доволни. Но все пак не бихме отказали на някоя готина мадама да ни опровергае и да ни докаже, че можем да бъдем и много по-доволни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ