9 знака, че ще станете чехльо

23.04.2015, 17:23

Ако мацката ви проявява следните симптоми, бягайте

   
 
9 знака, че ще станете чехльо

Животът е прекрасен, когато има любов. Животът е ужасен, когато тази любов се окаже само претекст на жената да ви хване за гушата, да ви обсеби, да ви изпие душичката, да ви подчини, да затрие индивидуалността ви, да се настани сред приятелите ви и да "съсипе иначе здравия двигател". Много дами не искат това, те го правят несъзнателно. Подобно поведение е заложено във всяка женска натура и в зависимост от податливостта на мъжа се отприщва или остава неактивно.

Има няколко знака, които биха могли да ви подскажат дали не излизате с потенциална идиотка, която само иска да ви постави под чехъл. Разбира се, те не са сигурно доказателство, но са достатъчно красноречиви, за да им обърнете сериозно внимание.

1. Манипулативна е

Ако мацката се опитва да ви манипулира като вади слабите ви страни на показ или ви кара да се чувствате виновни за нещо, което не сте направили, а тя ви е помолила, то червената лампичка трябва да ви светне. Такъв тип жени искат всичко да е под контрол и ако се оставите в ръцете на въпросната дама, съвсем скоро тя ще започне да ви отказва секс, само за да направите това, което ви казва. Звучи жалко.

2. Само вие сте в състояние да я направите щастлива

Любовта би трябвало да прави хората по-щастливи, а не щастливи изобщо. Ако вие сте единственият източник на щастие на вашата половинка, има голяма вероятност тя така да се вкопчи във вас, че много трудно да успеете да я изчегъртате.

3. Сравнява се и се състезава с вас

Ако гаджето ви непрекъснато се опитва да е повече от вас, да ви побеждава и да прави всичко много по-добре, да знаете, че нещо не е наред. Любовта не е състезание, вие не сте врагове. Или поне такива са нормалните взаимоотношения. Ако сте чехльо, жената до вас ще има пълното право да ви бие с чехъла по главата.

4. Държи се лошо с другите хора

Обърнете внимание как вашата мацка се държи с родителите си. Отношението ѝ ще ви каже много за собствения ѝ характер. Също така е важно как се отнася с всички останали хора, които не са ѝ приятели и близки - продавачи, сервитьори и т.н. Ако е зла гад с тях, рано или късно ще стане зла гад и с вас.

5. Премълчавате си, за да не се карате

Нормално е хората да имат различно мнение по различните въпроси. Ако обаче все по-често се улавяте, че си премълчавате и се съгласявате с половинката си, само и само всички да са щастливи и да няма спорове, значи вече сте тръгнали по пътя на чехльото, така че по-добре се обърнете и бягайте колкото ви държат краката.

6. Тя не ви споделя

Вие сте готов да разкриете всичко, което е нужно, за да може връзката ви да върви напред. А жената до вас - обратно. Мълчи като партизанин, а само ви разпитва. Спрете да се издавате и запомнете, че всичко, което кажете, може да се използва срещу вас. И то във възможно най-неподходящия момент.

7. Има ниско самочувствие

Една жена с ниско самочувствие е ужасен избор за партньор. Същото важи и за патица с прекално високо самомнение. И в двата случая напрежението ще се излее върху вас под формата на огромен чехъл.

8. Не ви подкрепя

Дамата ви никога не застава до вас, не харесва плановете ви за бъдещето, всички идеи, които се въртят в главата ви, на нея ѝ се струват тъпи и нелепи. Каквото и да направите, тя го приема със снизходителна усмивка. Бягайте от тази вещица!

9. Опитва се да ви "поправи"

Мъжът-чехльо се познава най-вече по това, че за кратко време се променя под влияние на гаджето си. В ръцете на жената мъжете-чехльовци са като пластелин и придобиват онази форма, която е угодна за мацките. Ако усещате, че партньорката ви иска да ви оформи по нейно желание, бийте я през ръцете и после ѝ бийте шута.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ