8 изключителни постижения, вдъхновени от женските гърди

30.11.2014, 13:46

А не, бе!

   
 
8 изключителни постижения, вдъхновени от женските гърди

Гърди. Откакто Адам е отворил очи, те са основният източник на вдъхновение за мъжете. Но противно на всеобщото схващане, не предизвикват само ерекция. В някои случаи отключват креативно мислене и бизнес нюх, които водят до велики постижения. Понякога постиженията са в сферата на изкуството, друг път водят до нови научни открития.

Сега ще ви разкажем историите на 8 души, които са успели в живота благодарени на женските гърди.

1. Макс Брукс

1443905

Макс Брукс създава своя "Наръчник за оцеляване сред зомбита", подтикнат от младежкия си страх от неумрели. Какво общо има това с женските гърди? Е, оказва се, че когато е палав младеж, една нощ решава да гледа филми за възрастни, но между два от тях от екрана се появяват зомбита, които му изкарват акъла. Е, ужасът от зомбита, появили се между кадрите с голи женски гърди, води до вечна слава на г-н Брукс. Браво!

2. Тери Хеклер

Тери Хеклер е създателят на логото на Starbucks. Голяма работа, ще си кажете вие. Онова, което може би не знаете обаче, е, че първоначалното лого е било много по-предизвикателно. Вместо морска сирена с вълниста коса, Хеклер предлага пак сирена, но с огромни голи гърди - метафора за обаянието на кофеина. Има логика - и двете са в състояние да "вдигнат" един човек.

3. Брус Мунро

1443904

Ракът на гърдата е ужасно нещо и всякакви форми на обръщане на внимание на проблема и поднасянето на информация на широката аудитория са добре дошли. Брус Мунро прави точно това - оформя един хълм като женска гърда и я осветява така, че да се вижда от възможно най-далечно разстояние. Зърното на гърдата изработва от 2700 пластмасови бутилки. Е, да, вероятно от това артистът не забогатява, но пък със сигурност го е накарало да се чувства по-добре.

4. Жан-Денис Руийон

Френският изследовател Жан-Денис Руийон обожава женските гърди толкова много, че решава да изследва 330 жени-доброволки на възраст между 18 и 35 години за период от 15 години. Каква е целта му? Да докаже, че сутиените са тъпотия и гърдите трябва да бъдат пуснати на свобода. Поклон пред този човек!

5. Марси Хоук

Марси Хоук толкова обича гърдите си, че се превръща в цицина артистка, ако можем така да се изразим, извиняваме се, ако някой се засегне, нали. Тя създава картини, използвайки... да, познахте, огромните си гърди. Освен това дарява печалбата си на фондации, които се занимават с борба с рака на гърдата, така че дори и да рисува най-грозните и безсмислени картини, трябва да бъде аплодирана.

6. Ръс Мейер

Ръс Мейер може би е един от най-заслужителите режисьори и продуценти на филми тип B-movie. Любовта му към женския бюст го тласка към една страхотна кариера - във всичките му произведения участват едрогърди жени. Няма как да не му благодарим!

7. Рене Теофил Хиацинт Лаенек

Нека го наричаме просто Рене. Той измисля стетоскопа. Причината, поради която го измисля обаче, е жестока. В онези години най-добрият начин да преслушаш нечие сърце е или да потупваш гръдния кош или да сложиш ухо и да слушаш. Това си е практика до деня, в който на Рене не му се налага да преслуша особено надарена жена. Той не успява нито да усети, нито да чуе сърцето ѝ, защото гърдите ѝ са твърде големи. Решението? Стетоскоп.

8. Христофор Колумб

Колумб е обсебен от идеята, че земята е във формата на круша, приличаща по овал на женска гърда. Затова и тръгва да проверява. И ние да бяхме, и ние щяхме да тръгнем.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ