8 знака, че "връзката" ви е най-обикновена забивка

30.12.2014, 12:27

Не се оставяйте да ви заблуждават

   
 
8 знака, че "връзката" ви е най-обикновена забивка

Не можем да си обясним защо, но понякога хората се объркват и хлътват по други хора, мислейки си, че имат сериозна връзка с тях и въобразявайки си, че им предстои страхотно бъдеще заедно, докато другият човек няма представа за чуждите вълнения и хич не му дреме за някакви си връзки. Подобна ситуация е често срещана, но никога не е приятна. Особено за заблудената страна.

За да ви предпазим от подобни емоционални гафове, а и да запазим достойнството ви, ви предлагаме 8 знака, че нямате връзка с мацката, по която сте луднали, защото тя смята, че сте поредната забивка.

1. Говорите си, само когато си уговаряте да се видите

Вие ѝ пишете, тя се бави с часове, докато ви отговори на въпроса "Как изкара на партито вчера?". Когато я питате "Какво ще правиш довечера?" обаче, отговаря на минутата. Може да ви се струва, че това е добър знак и че тя няма търпение да ви види, но всъщност нещата стоят точно по обратния начин. Не е добър знак и ако мацката ви пише само през нощта, когато очевидно си е пийнала.

2. Задължително пиете алкохол

Спомнете си дали сте се виждали, когато сте били трезвени? Ако отговорът е не, всичко е ясно. Ако мацката ви не може да се отпусне и не иска да ви вижда, ако не е изпила едно-две, не сте ѝ чак толкова близък.

3. Никога не сте ходили на среща

Готино е да гледате филм у вас, но ако девойката иска наистина да ви опознае, а не само да ви яха, то би трябвало да излизате някъде и да си говорите.

4. Винаги си тръгва рано сутрин, когато преспива у вас.

Не иска да се гушка, не иска да пиете кафе, става, събира си партакешите и се изнася.

5. Не знаете почти нищо за нея

Ако опознавате "гаджето си" по нещата, които качва в профила си във Facebook, не се заблуждавайте, че имате връзка с тази жена. За нея вие не сте сериозно гадже, ако не ви е запознала с приятелите си, със семейството си, не я интересува какво ви харесва и т.н.

6. Ако се видите случайно, мацката се дръжи зле

Обикновено, когато срещнете някой познат или приятел случайно, най-малкото му казвате здрасти. При вас обаче не е така, защото ако случайно попаднете на мацката, по която сте хлътнали, тя се прави, че не ви познава или бързо иска да се измъкне от разговора.

7. Не иска да я свързват с вас в социалните мрежи

Не се тагва на ваши снимки, почти не реагира на нещата, които качвате. С други думи се държи така, че да не я свързват много с вас.

8. Не желае да говорите сериозно

Ако наистина усещате, че се влюбвате, а мацката си остава все така фриволна и безразлична, то инициирайте сериозен разговор, за да разберете какво се случва. Ако тя го избягва или не може да ви каже нищо съществено, най-добре направете усилие и прекратете взаимоотношенията си с нея. Няма смисъл да се хабите, защото на нея наистина ѝ е все тая.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ