7 сигурни знака, че тя не си пада по вас

25.08.2014, 17:20

Преживейте я

   
 
7 сигурни знака, че тя не си пада по вас

Понякога жените са директни и ви казват в прав текст, че не си падат по вас. Но това са редки случаи. Повечето жени се правят на ударени и по този начин карат мъжете около тях да си губят времето. Ако се опитвате да мислите по въпроса и да анализирате думите на мадамите, които сваляте, може да се объркате още повече. Разбираме, че не можете да приемете, че някоя жена не ви харесва, но това се случва дори и на най-готините мъже. А когато най-после осъзнаете истината, трудно я преглъщате, заедно с нараненото си его. Вероятно се опитвате да манипулирате мисленето на мацките, но няма смисъл да хабите сили и ресурси.

Време е да се научите да разчитате знаците, за да не хабите енергията си за жени, които просто не се интересуват от вас. Ето седем сигурни знака, че мацката не ви харесва, предоставени ни от Ник Нотас.

1. Не отговаря на обажданията и SMS-ите ви

Случва се да се запознаете с някоя жена, да ѝ вземете телефонния номер, да ѝ звъннете, но тя да не ви вдигне. Друг път може да ѝ пратите съобщение, тя да ви отговори вяло и после да замълчи завинаги. И вие започвате отчаяно да се мъчите да изкопчите от нея отговор. "Може би просто не получава съобщенията ми" мислите си вие. Истината е, че жените винаги ги получават и ако наистина ви харесват, ще ви отговорят.

Тук проблемът не е в самото съобщение, а в това, че когато сте се видели на живо, не сте успели да я впечатлите достатъчно. Почти е невъзможно да компенсирате с телефонни разговори или чат. Следващия път просто се постарайте при живия контакт, за да не се мъчите после "онлайн".

2. Отказва ви срещи, на които да сте само двамата

Опитвате се да уговорите среща, но тя никога не казва твърдо "да" и все е заета. Винаги е колеблива и не знае кога ще има време. Обикновено мацките използват коза "Искам първо да те опозная" и ви подлагат на безкраен чат, който може да продължи седмици. Този знак трябва да ви говори едно: онлайн компанията ви ѝ е приятна, но не се интересува от нещо повече и срещи на живо. Ако вече 2-3 пъти сте канили на среща въпросната жена безуспешно, оставете инициативата в нейните ръце. На нея вече ѝ е ясно, че искате да се видите, така че нека тя прецени дали и нейното желание е такова.

3. Отменя срещите няколко пъти

Да, понякога се случват непредвидени ситуации. Веднъж може да се случи. Втори път - също. Но ако на мацката непрекъснато ѝ изскачат екстремни неща, заради които трябва да отлагате срещата си, значи не е лапнала по вас. Това важи с особена сила в случаите, в които отменя срещата в най-най-последния момент или пък изобщо не се появява на срещата, а после се извинява. Щом мадамата не уважава вашето време, оставете я на мира.

1370459

4. Излиза с друг мъж

Престанете да се борите за жени, които имат отношения с други мъже. Това е ситуация, типична в два варианта:

1. Мъже, които се опитват да спечелят обратно бившата си приятелка

2. Мъже, обсебени от някаква жена, която познават бегло

И в двете ситуации чувствате, че сте загубили и минавате в режим на убеждаване.

В първия случай сте се разделили поради някаква причина. Ако тя е отишла при друг, значи го е избрала пред вас. Щом тя разбере, че си я искате обратно, оставете я сама да вземе решение. Запомнете следната мъдрост: "Не можете да направите нищо, с което да я накарате да се върне. Всъщност можете единствено да правите неща, които да я накарат да не се върне."

Във втория случай се издигнали мацката на пиедестал, без да я познавате добре, дори и да си въобразявате обратното. Изградили сте си образ за нея, който бихте искали да е реален. Най-добре си намерете някоя, която наистина сте опознали и харесвате.

5. Непрекъснато ви повтаря, че си има гадже

Ако искате да разговаряте с някаква мацка и я каните на среща, а тя все ви повтаря, че не може, защото си има гадже, оставете я. Това не е неин таен начин да ви кара да я преследвате. И в никакъв случай не ѝ казвайте, че искате да сте си само приятели с цел по-късно да промени мнението си, защото по този начин сами ще се вкарате в зоната на приятелството.

6. Казва, че иска да сте просто приятели

Това е ясен знак, че зоната на приятелството е отворена за вас. Ако още в самото начало на вашето запознанство мацката ви вижда само като приятел, шансът да си останете такъв завинаги е много голям. Не се опитвайте да я убедите, че можете да сте нещо повече от другарче. Така няма да я привлечете.

7. Казва ви, че ще се раздели с приятеля си, но не го прави

Това се случва доста често. Жената не е удовлетворена от връзката си, така че започва да излиза, да флиртува и дори да спи с вас. Непрекъснато ви говори колко е нещастна с връзката си с другия мъж и как планира да се раздели с него. Но помнете, че действията винаги говорят повече от думите. Жените, които изневеряват на половинките си и говорят колко са нещастни, много рядко имат смелост да прекратят връзката си. Сериозните късат с гаджетата си преди да спят с други мъже.

Ако сте в подобна ситуация, знайте, че жената, по която сте си паднали, ви използва, за да запълни празнотата в другата си връзка. Ако наистина искате да се занимавате с нея, дайте ѝ ясно да разбере, че я искате само за себе си. Крайното решение оставете на нея.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ