7 неща, които бихме искали жените да правят по-често по време на секс

Кое е противоположното на секс? - Тишина.

   
 
7 неща, които бихме искали жените да правят по-често по време на секс

Може да има голяма разлика между това какво искат мъжете и какво искат жените по време на секс, а когато тази разлика не е изяснена между партньорите, може да се получи такъв шум в комуникацията, който да провали цялото удоволствие. Ключът към пълното щастие е общуването. Само така може да се създаде синхрон в отношенията и то не само в сексуалните, но и в междуличностните. Докато осмислите написаното и осъзнаете колко е важно то, ще ви представим 7 неща, които бихме искали жените да правят по-често по време на секс.

Да издават звук

Вярно е, че колкото повече мълчи една жена, толкова по-доволен е мъжът. Не и по време на секс. Никой мъж не изпитва пълно удоволствие от любовния акт, ако жената под него или върху него, или отстрани на него, или да не дава Господ зад него, мълчи като възглавница, а той се поти, давайки всичко от себе си, за да ѝ достави удоволствие. Обратната връзка е важна, така че съветваме жените да пропъшкват от време на време, дори и само за да дадат знак, че са будни.

Да на фантазиите

Мъжете биха се чувствали по-добре, ако можеха спокойно да споделят сексуалните си фантазии със своите половинки, без да се притесняват, че ще им се смеят или разсърдят. Особено ако са чели "50 нюанса сиво", жените трябва да са наясно, че е напълно в реда на нещата да ги завързват с белезници за леглото и да ги бият с камшик или дори два.

Малко повече порно, моля

Гледането на порно с гаджето е удоволствие, което не много двойки изпитват и то главно заради задръжките на женския пол. Жените нямат представа, че целта на занятието далеееч не е да бъдат предразположени за по-разкрепостен секс. Причината мъжете да искат да гледат порно с приятелките си е изцяло на образователна основа. Мъжете не обичат да правят div секс. Никак.

Говори ми мръсотии

Не знаем дали жените са наясно с този факт, но само една изречена от тях дума може да възбуди мъж до такава степен, че последствията да траят максимум 10 секунди. Това е и хубаво, и лошо, но по-скоро хубаво. Не е задължително думите да са мръснишки - може да са възхваляващи, одобряващи, поучителни или подстрекаващи, но е важно за мъжа да присъстват в любовната игра и сексуалния акт. Само сега да не започнат да приказват нон-стоп, че ефектът може да е обратен и да ни изгонят от леглото.

Позиционно разнообразие

Мъжете биха били по-щастливи, ако половинките им са малко по-предразположени към пробването на нови пози в секса, дори и те да включват висене с главата надолу или евентуална физическа фрактура.

Секс набързо

Важно за самочувствието на мъжа е, да знае, че може да прави секс с приятелката си по всяко време, независимо къде се намира. Жените обаче са по-чувствителни на тази тема и имат навика да обръщат повече внимание на емоционално-романтичната страна на любовния акт, отколкото на чисто divашкото плътско удоволствие. По тази причина те не са привърженици на секса набързо и въпреки че мъжете знаят това, не биха имали нищо против от време на време да се направи изключение.

Честност

Наред с чувството за хумор в предишните точки, има едно качество, което силният пол наистина би оценил в своята интимна партньорка – честността. Нужно е мъжът да знае какво харесва приятелката му и какво не, за да е пълно удоволствието от любовния акт. Симулирането на удоволствие е враг на секса!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ