7 златни правила как да общувате с по-възрастна жена

04.02.2016, 19:00

Харесвате по-зряла жена, но не знаете какво да правите? Ние знаем какво!

   
 
7 златни правила как да общувате с по-възрастна жена

Харесали сте си по-възрастна жена, но не знаете как да я спечелите? Или вече сте я спечелили, но не знаете как да я задържите? Няма проблеми, ние сме за това. Ще ви представим 7 елементарни, но изключително важни правила, как трябва да общувате с по-зряла жена.

ПРАВИЛО 1

Не се опитвайте да се правите на по-големи, отколкото сте! Не възрастта е това, което я е привлякло у вас, така че не се опитвайте да си придавате вид, че душата ви е по стара от Вселената. Дръжте се естествено.

ПРАВИЛО 2

Не ѝ разправяйте постоянно, че е по-голяма от вас, по-мъдра и изобщо, че има повече опит. Повярвайте, това няма да ѝ хареса. Даже от много младите мъже жените очакват те да бъдат мъже на място, а не лигави недорасли момченца.

1643338

ПРАВИЛО 3

Повече комплименти! Това е тайната. Ако младите момичета се стряскат от комплиментите, защото се притесняват, че харесвате у тях само тялото, а не мощния интелект и дълбоката душа, то при зрялата жена нещата са съвсем различни. Тя е достатъчно голяма и не иска да я харесват, само защото е умна и има натрупан опит, тези неща вече не са ѝ актуални. Но комплиментите за очите, гърдите и краката ще ви свършат чудна работа.

ПРАВИЛО 4

Преди да я водите на концерт, дискотека, парти, хардкор, кънки и прочие, помислете трезво около нейните физически възможности. На 30, даже на 40, жената може да бъде в идеална форма и все пак да ви учуди, че не може да издържи 6-часовия DJ сет в запушен клуб. В случаите тя няма да ви откаже поканата, защото гордостта ѝ няма да позволи, но вие трябва да бъдете толерантни и внимателни.

1643335

ПРАВИЛО 5

Преценявайте компанията! Ако трябва да избирате с коя компания да сте, а вашата се състои от 22-годишни недорасли пубертети, изберете да излезете с нейните приятели. Там тя ще се чувства далеч по-комфортно. Ако обаче момчетата са ок, няма проблеми.

ПРАВИЛО 6

Разрешете ѝ да води в леглото, така много по-бързо ще се съчетаете и ще постигнете хармония. Тя вече знае какво иска и как се прави. Пък и вие ще научите някои нови неща. 

ПРАВИЛО 7

Ако вашите любовни отношения започнат да прерастват в нещо по-голямо, тя ще се отдръпне и ще стане по-студена. С годините жените започват да се отнасят към чувствата си много по-внимателно, а към думите - много по-отговорно, защото всяко едно чувство в определена възраст става много по-силно.

1643336

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ