7 детински неща, които мъжете трябва да забравят

09.06.2016, 12:30

Пораснете!

   
 
7 детински неща, които мъжете трябва да забравят

Да си зрял и отговорен не е мечта на всеки мъж, но рано или късно трябва да си дадем сметка, че ако се държим детински, жените най-често ще ни пренебрегват. Не вярвате ли? А защо тогава ходят с чичковци? А, това беше заради парите. Но може пък да е и защото онези не се държат като 16-годишни момченца. Ето 7 детински неща, които мъжете трябва да спрем да правим.

Несигурност и състезаване

Всяка жена е имала поне една връзка с мъж, на когото постоянно трябва да му се казва "Браво!". И с някого, който се състезава във всичко. Съревновава се с всички наоколо и със самата си партньорка. Момчета, ако жената до вас успее в нещо, трябва да я подкрепите, а не да изтъквате своите заслуги и да се съревновавате с нея.

Неспособност за адекватна комуникация

Основата на всяка пълноценна връзка е комуникацията. Ако не можете да общувате адекватно с жената до вас и само се лигавите, нищо хубаво не ви чака. Говорете с нея за всичко, което ви вълнува и открийте нещата, които ви свързват и на които се смеете заедно.

Всезнайковщина

Може и да сте умни, може да знаете много неща, но трябва да знаете и как да ги поднесете. Да се правите на всезнайко е тъпо, дразнещо и детинско. Обръщайте внимание и на нещата, които тя казва и не ѝ изнасяйте теории, че всичко, което знае е грешно. Понякога и вие може да грешите или поне да си замълчите.

Обсебване от външния вид

Зрелите мъже знаят, че жената не е само образ, тяло и грим. Момчешките фантазии за бельото, краката ѝ, косата ѝ и т.н. трябва да си останат в миналото. Не опредметявайте жената.

Нерешителност

Едно от нещата, което жените много мразят в мъжете, е тяхната нерешителност. Също като децата те често не знаят яде ли им се, спи ли им се, къде им се ходи и само мрънкат. Подобно поведение е доста неприятно и дори непоносимо.

Носи се по течението

Децата могат да си позволят да нямат план за живота, те имат много време да си създадат такъв. Мъжът няма оправдание да се носи по течението и да действа според най-малкото съпротивление. Трябва да може да направи избор и да го защитава адекватно.

Не го е грижа за бъдещето

Такова нещо не може да си позволи никой възрастен човек. Дори да имате съмнения, че плановете ви може да се осуетят, не значи, че не трябва да правите такива. Затова на интервютата за работа ви питат "Как се виждате след 5 години?". Зрелият човек има план, цел и устрем да постигне много. Жената, която харесвате, може да не ви е работодател, но иска да види във вас същия този устрем.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ