7 грешки, които правим, когато склоняваме жена за секс

Помага ни сексоложката Валерия Дор

   
 
7 грешки, които правим, когато склоняваме жена за секс

Даже щастливците (колко са щастливци, те си знаят), които имат постоянна връзка, не могат да разчитат на постоянен секс. Защо това е така и защо понякога ви се струва, че е невъзможно да се уредите ни разказва добрата руска девойка Валерия Дор, която е доста способна сексоложка. Ето какво ни пише, да си знаем.

1. Събуждаме ги посред нощ

"В света още няма по-голям кеф от спонтанния секс през нощта, когато и двамата не можете да заспите. Но да ни дърпате да се събудим, когато сладко си спим и да се опитвате да ни го вкарате... е, няма да ви огрее!"

2. Да се хвалим колко сме великолепни

"Оо, нямах представа, че си бил шампион по борба в 8 клас и си най-младият мениджър в историята на компанията. Сигурен ли си, че ти се налага да си сваляш тениската, докато миеш чиниите?! Не ме разбирайте погрешно, ние се гордеем с вас, но не се опитвайте да парадирате, всичко е по-красиво, когато е естествено."

3. Когато веднага кажем "Аре, секс."

"Чакай малко, приятел, това, че знам как се казва баба ти, храня теб и котката ти и контролирам кръговрата на чорапи в твоя живот, изобщо не значи, че съм загубила женската си загадъчност. Не говориш на стена, покажи ми уважение."

4. Възбуждаме се от друга жена

"Момчета, никоя жена не иска да е заместител на друга. Не може да гледате друга жена и после да се пъхнете в леглото при вашата."

5. Полагаме прекалено много усилия 

"Ние обичаме да се дърпаме, но не прекалявайте с търчането след нас, ако искаме да ви пуснем, ще го направим и без да се унижавате."

6. Правим комплименти, когато не се налага 

"Знам, ако съм излязла набързо и косата ми е рошава, не казвайте нищо, което не мислите просто така. Ние веднага ще ви хванем!"

7. Опитваме се да се договаряме

"Айде де, нали обеща, че ще правим секс довечера!" - нищо не скапва женското либидо така, както уговорките."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ