6 правила, които ще ви помогнат да станете първокласен секс партньор

19.04.2016, 13:30

Записвайте си

   
 
6 правила, които ще ви помогнат да станете първокласен секс партньор

Може да сте кофти приятели и лоши съпрузи, но благодарение на тези съвети ще станете първокласни любовници. Попитахме жените какво искат от мъжете и те смутено отговориха.

Дори да не обладавате перфектното тяло или с момичето просто не си съвпадате на обонятелно ниво - пак има шанс да ѝ оставите страхотно впечатление. Следвайте тези съвети и ще разберете как.

Винаги взимайте душ

Не на три дена, а непосредствено преди секса. Знайте, че добрият любовник преди всичко е чист любовник.

Не игнорирайте прелюдията

Жените смятат, че да се намери мъж, който не пръхти, не цвили и не бърза след петата минута в леглото си е рядкост. Жените за разлика от мъжете се интересуват повече от процеса, отколкото от резултата. Още повече, че и по-бавно се възбуждат.

Питайте я

Прекалено високото мнение за себе си и пълната увереност могат да навредят. Задължително питайте момичето дали ѝ е харесало и как се чувства. 

Бъдете отворени към новото

Жените обичат да експериментират, но им пречи кокетството. Предлагайте на воля - ще се учудите колко далече може да стигне всяко второ "прилично" момиче.

Носете отговорност за собствения си оргазъм

Сигурно сте забелязали, че всички се тревожат за женското удоволствие, а мъжете са зарязани на произвола. Когато не можем да свършим обаче, жените губят повече, отколкото ние. Постарайте се да не превишавате промеждутъка от час. Според повечето жени, повече от час активно клатене в леглото, просто е прекалено.

Не взимате секса сериозно

Излишният стремеж към секса може да развали и най-приятната вечер. Ако жената види, че мъжът се отнася към секса, като към маратон, момичето също започва да става нервно. Пошегувайте се и я накарайте да се смее.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ