6 перфектни пози за сигурен женски оргазъм  2 Виж всички снимки

29.09.2017, 19:00

Ето как да задоволиш партньорката си докрай!

   
 

Женският оргазъм е вечно разисквана тема, за която няма еднозначни решения и отговори. За много жени е трудно да достигнат до желаната кулминация и това кара мъжете да се чувстват непълноценни в леглото.

Но ако изпробваш тези няколко пози, ти гарантираме, че ще постигнете желания ефект.

Доги стайл

Тази поза е добре позната на всички. Само ще допълним, че жената може да използва ръцете си за допълнителна стимулация, а защо не и твоите…

Лотус

1984874

Ти трябва да седнеш на леглото, а партньорката ти да се позиционира върху теб, така че да сте лице в лице. Тази поза предлага отлична клиторна стимулация.

Повдигната мисионерска

Партньорката ти ляга по гръб с разтворени крака и поставя възглавничка под дупето си. Повдигането ще направи проникването по-лесно и ще стимулира по-силно клитора и g-точката.

Ездачка

Жената е отгоре като редува по-силни и по-слаби тласъци. Тази поза позволява използването на малък вибратор, който ще ѝ помогне по-лесно да достигне до оргазъм.

Легнало доги

1984877

Жената трябва да легне по корем с прибрани кара, а ти да проникнеш в нея изотзад. Позата предлага по-силна стимулация на g-точката.

Лъжички с разтворени крака

1984871

 

Вместо да легне на страни, жената ляга по гръб с разтворени крака. Ти трябва да легнеш на една страна и да проникнеш в нея.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ