5 филма, които ни вдъхновяват да правим секс

19.01.2017, 17:15

Еротика в най-чист вид

   
 
5 филма, които ни вдъхновяват да правим секс

В живота на всеки един от нас има момент на озарение, че сексът не е измислица – като дядо Коледа. Сексът съществува. И в годините на нулева грамотност по въпроса идват точно тези филми – изкуството на киното те учи да сексиш. Ние вече ти разказахме за Най-шокиращите секс сцени в световното кино! (16+).

Emmanuelle/ Емануела (1974)

Емануела е красив, млад модел и живее в Банкок заедно с нейния съпруг Жан, който е с няколко години по-възрастен. Тя го харесва защото той я учи, а той я харесва защото тя се учи много добре. И двамата са много толерантни към извънбрачните си афери, за това той не обръща внимание на младата Мари-Анжи, която идва все по-често, въпреки че очевидно иска да говори повече с неговата жена! Но Емануела е пленена повече от по-възрастната Бии и се присъединява към нея на пътешествие в джунглата. 

1841742

Griechische Feigen (1976)

Един от онези Полски филми, които са ги гледали в цял свят, но никой не помни сюжета. Само секс, секс, секс...

1841738

Seksmisja / Сексмисия (1984)

Фантастична комедия, в която двама мъже - Алберт и Макс се подлагат на смел експеримент: замразяване и връщане към живот за да се установи научно как този процес се отразява на човешкия организъм. За нещастие, размразяването не се извършва в определения срок, а 50 години по-късно... През това време Земята е станала жертва на ядрена война и от човечеството е оцеляла само група жени, които за да избегнат радиацията са организирали свое общество под земята. Тъй като за тях настъпилата катастрофа е следствие от агресивността на мъжете, те не допускат силния пол в своето общество. По тази причина Макс и Алберт трябва да се превърнат в жени... В опита си да избягат от застрашаващата ги ситуация, те излизат на повърхността и така се стига до неочаквана развръзка...

1841746

Nine 1/2 Weeks / Девет седмици и половина (1986)

Когато Елизабет среща Джон, тя е умна и изтънчена жена, която контролира живота си. Заинтригувана от енигматичната му и резервирана личност, Елизабет се потапя в пропита от буйна страст връзка, която се превръща в еротичен кошмар на фантазии и доминиране. Скоро Елизабет трябва да избира между своите желания и запазване на разсъдъка си.

1841741

Basic Instinct / Първичен инстинкт (1992) 

Само това можем да кажем – лабиринт от инсценировки, любов и убийство, където единственото, на което може да се осланяш, е първичният инстинкт.

1841739

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ