5 съвета, с които сексуалният ви живот ще дръпне напред

12.08.2014, 18:18

Лично от Таша Рейн

   
 
5 съвета, с които сексуалният ви живот ще дръпне напред

Несъмнено всеки от нас на определен етап се е чудил как да подобри най-интимния аспект от личния си живот. Ровили сме се в многобройни списания и сайтове само и само да разберем какво може би, евентуално, хипотетично би се харесало на жените. Сега обаче ще ви разкрием 5 безотказни трика за по-добър секс, предоставени от жена. И не каква да е жена, а от една от най-актуалните порно звезди в последните години – любимката на Америка Таша Рейн! Чети и попивай, народе изтерзани!

"Поемете контрола и ѝ покажете кой командва! Харесва ми мъжът да ме носи до леглото (или до където другаде ще го правим) и да ми показва колко много ме желае."

"Обичам натискането – повечето жени го обичат – така че я целувайте, играйте си с нея, дразнете я. Накарайте я да иска още. Не я оставяйте да ви свали дрехите. Бавно свалете нейните дрехи и недвусмислено ѝ покажете, че ще си го получи когато вие сте готови. Жените не сме свикнали да чакаме и това ни подлудява."

"Трябва да я попитате какво иска, за да не се получат неприятни недоразумения. Ако все още не иска да ви каже посетете някой еротичен магазин и просто наблюдавайте какво привлича вниманието ѝ. Може да се изненадате доста приятно."

"Опитайте да се самозадоволявате един друг. Неотдавна го опитах и беше много по-интимно и откачено от секса. Това наистина пречупва границата между доминацията и подчинението. Горещо препоръчвам да опитате!"

"Харесва ми да ме пошляпват, да ме душат леко и да дърпат косата ми. Особено това с косата! Преди да правите това обаче трябва да разберете дали мацката ви е навита, защото иначе нещата може да станат неприятни. Сега отивайте и покажете какво сте научили, момчета!"

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ