5 съвета как да си направите идеалния профил за срещи

17.08.2016, 12:45

Online dating

   
 
5 съвета как да си направите идеалния профил за срещи

Освен задължителния профил във Facebook днес всеки вървежен пич създава и свой профил с цел лов в мрежата. Ето 5 съвета за това как да си направите идеалния профил за срещи.

 1. Според статистиката около 40% от онлайн потребителите разполагат с такъв профил. За да се откроите, трябвате да сте различни, но все пак умерено екстравагантни.

2. Според данни на New York Daily News около 1/3 от брачните двойки са се запознали в интернет. Така че, ако искате и вашият чат да завърши с Менделсонов джингъл, не лъжете или поне не усилено.

1764422

3. Проучванията показват, че мъжете са 2 пъти по-склонни да започнат интернет чат с цел връзка. Така че господа, по традиция вие сте тези, на които е отредено да изпратят покана.

4. Внимавайте какво потребителско име избирате. Според статистиката жените са по-склонни да започнат чат с потребители, чийто никнеймове излъчват интелигентност. Потребителски имена от типа sexbogfirstlessonfree не са за предпочитане.

5. Не залагайте само на селфита. Факт е, че чрез селфито по-лесно можете да прикриете несъвършенствата, но е добре да покажете, че сте човек и извън онлайн пространството и умеете да общувате и по старомодния начин на живо. Една групова снимка с приятели не е излишна, пък и създава настроение.

1764424

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ