5 секс съвета от порнозвезди

15.03.2016, 12:00

Какво имат да ни кажат

   
 
5 секс съвета от порнозвезди

Вашият сексуален живот никога няма да е същият, затова, ако и така си е идеален - по-добре не четете това. Намерихме прясно снесени постове в Instagram от 5 порнозвези.

Джулиан Дженсън:

"Секс – това е дейност, която тренира нашите тела и нашите мозъци. Затова трябва да му отделяме достатъчно внимание. Разбира се, има двойки, които предпочитат да го правят "набързо". Аз лично обичам всякак. Но ако ми се налага да избирам, искам партньор, който ме познава достатъчно, а това става само с много практика."

1665854

Джесика Дрейк:

"Вашият оргазъм е ваша отговорност. Трябва да изучите себе си и да не се притеснявате да кажете от какво имате нужда на партньора си."

1665850

Раян Дрилър:

"Тя е кралицата. Правете секс така, сякаш важно е само нейното удоволствие. Тайната на добрия любовник не е в това колко опит има и как го прави, а в това да накара жената да се чувства специална. Направите ли го, наградата ще последва"

1665851

Таша Рейн:

"За половин десетилетие в този бизнес и стотици партньори разбрах едно - когато правите секс, не трябва да сте разсеяни. Трябва да сте тук и сега. Иначе е безсмислено."

1665852

Маделин Блю:

"Любовната игра трябва да е дълга. Само така можете да се настроите и да бъдете на една вълна. Никога не бива да се пропуска."

1665853

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ