5 секс сцени в киното, които не трябва да повтаряте в реалния живот

30.05.2016, 12:30

Този момент, в който по-добре да видите, отколкото някога да опитате

   
 
5 секс сцени в киното, които не трябва да повтаряте в реалния живот

Помните ли как, когато бяхме малки, родителите ни караха да излезем от стаята или ни казваха да не гледаме, когато нещо прекалено нередно се случваше по телевизията? Тогава си мислихме, че когато пораснем, не само ще разберем за какво става въпрос, но и ще го повторим. Има обаче неща, които никога не трябва да се опитват.

Когато някой ви наблюдава

В реалния живот това е толкова възбуждащо, колкото някой да ви чете чатовете.

1715698

Във филма "Адвокат на дявола" главният герой, изигран от Киану Рийвс, прави секс със сестра си, докато баща им ги наблюдава. Изобщо няма да казваме защо не си струва да се повтаря.

Оргия

Масовото съвкупление на повече от 3-ма е действие доволно неприятно.

1715696

Във филма "Парфюмът: Историята на един убиец" има един такъв странен и ненормален феномен.

Секс във вода

Във филмите постоянно го правят, но всъщност това е неудобно и нехигиенично начинание.

1715694

Филмите са много, но ние сериозно ви предупреждаваме - по време на секс по-добре не припарвайте до солената вода! За малко удоволствие можете да си навлечете сериозни инфекции.

Секс без докосване

Удоволствие от секса няма почти нищо общо с милите погледи и усмивки. Ако не се награбите, това не е секс, а глупост някаква.

1715697

Във филма "40 дни и 40 нощи" главният герой гали момичето с орхидея, защо е дал обет за въздържание. Да, ние дори не можахме да разберем, че това е секс сцена.

Публично

Хората обичат да ги гледат, но в действителност ще си докарате клипче в интернет, неприятни последици и куп срамни проблеми.

1715699

Във филма "Crank" героят на Джейсън Стейтъм се нуждае от регулярна доза адреналин, за да остане жив. В случай че не изпаднете в подобно състояние се въздържайте от подобни действия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ