5 неща, които отблъскват жените

05.11.2015, 10:15

Не ги допускайте

   
 
5 неща, които отблъскват жените

Така и така срещите и целият този процес на свалки и гаджосване е сложна работа, не виждаме защо сами да си го правим още по-сложен. Затова се поразровихме и открихме пет действия на мъжете, които отблъскват жените и намаляват шансовете за каквато и да е положителна развръзка. Нека заедно видим кои са тези мъжки гафове.

1. Лошо държане с другите хора

Ако се държите лошо с някого, вие демонстрирате негативизъм, а това е доста отблъскващо за повечето жени. Ако ви идва да набиете някого или да го обидите, докато сте на среща с дама, по-добре си замълчете.

2. Не се грижите за себе си

Намачкани дрехи, мръсни обувки, нечистоплътност и лош аромат - това са неща, които жените ненавиждат. Някои дори биха се отвратили, ако ги лъхнете на пот и мръсотия, така че се грижете за себе си. Не го правете заради жените, а заради вас самите.

3. Излизане с няколко жени едновременно

Като цяло е лоша идея, защото накрая винаги вие се оказвате виновен. Да не говорим, че когато една от мацките разбере, ще я засегнете и ще я накарате да се чувства зле.

4. Не се стараете в леглото

Както вие искате мацката да може да ви направи един хубав орален масаж, така е редно и вие да се стараете, когато задоволявате сексуалните нужди на партньорката си.

5. Не можете да владеете гнева си

Разбира се, на всекиго му се случва да се ядоса на нещо, но ако не можете да се владеете и най-дребните проблеми ви влудяват, да знаете, че малко жени ще останат до вас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ