5 неуспешни опита порното да се превърне в реалност

Болни фантазии в действие

   
 
5 неуспешни опита порното да се превърне в реалност

Няма да се изненадате, ако ви кажем, че сюжетите в порното са художествена измислица, въпреки че в частни случаи могат да се превърнат и в реалност. В този ред на мисли не очаквайте, че майката на най-добрия ви приятел задължително е хлътнала по вас или че сестрата на приятелката ви ще ви задоволи ей така, от нищото. Вижте какво се случва, когато реалността се сблъска със света на порното.

Жена напада двама водопроводчици, отказали да я задоволят

Чудим се защо професията на водопроводчика се е превърнала в неизменна част от сюжета на класическите порнофилми и дивите женски фантазии. Да си водопроводчик е много отговорна професия, но самата ѝ същност не предразполага към нищо сексуално, освен ако не намирате за привлекателен мъж, който отпушва тоалетната ви и е до лакти в ако. Уви, блянът на жените да ги оправи водопроводчик е факт, а някои прибягват и до крайности, за да осъществят фантазията си. Такъв е случаят с жена на средна възраст от Франция, която вика в дома си двама водопроводчици, за да ѝ отпушат канала. Впоследствие се оказва, че не каналът трябва да бъде отпушен, а вече подпийналата стопанка на жилището. Историята мълчи с какво толкова ги е уплашила, но водопроводчиците викат полиция и са съпроводени с охрана до изхода на дома на френската леля. Двамата служители на реда, които пристигат на място, също са страстно нападнати от загорялата жена. Дамата е арестувана, а когато изтрезнява, се извинява за действията си и е освободена.

Фантазията с момичето от доставките

На жените този факт ще им се стори много изненадващ, но те трябва веднъж завинаги да разберат, че мъжете гледат на тях като на сексуални обекти. След като ви предразположихме към следващата история по-бързо дори от новото софийско метро, ще ви съборим с още един факт. Мъжете обичат да гледат порно. Обичат и пица. А когато им я носи жена, то тя неминуемо се превръща в сексуален обект и главен герой в най-съкровените мъжки фантазии. Такъв обект става едно обикновено момиче, което доставя пица по домовете. Тя се натъква на клиент, който започва да я опипва и да ѝ прави сексуални намеци, снимайки всичко това с камера. Мацката успява да избяга и се връща с двама полицаи, решена да примами кандидат-порноактьора. Почуква на вратата му и казва, че се връща, за да му се отдаде. За миг мъжът заподозрява заговор, но бързо се сеща, че в PornHub не арестуват мъже. Разбира се, греши.

Учители и ученици. Класика

Учител по физическо и мажоретка, учител по математика и секси ученичка, която не знае колко е 2+2 - все познати порно-сюжети, задоволяващи мъжките фантазии. В следващите истории обаче ролите са обърнати и нямаме предвид, че учителят по физическо се люби с учителя по математика. Няколко истории свидетелстват за това, че не само мъжете се радват на допир до свежа женска плът, но и жените са щастливи да се докоснат до нещо младо. Звучи отвратително извратено, но следващите случки са истина. 35-годишна учителка е хваната в десетмесечна любовна афера с 16-годишния си ученик, а връзката им продължава дори след като възпитателката е помолена да напусне доброволно работата си. Може пък и да е истинска любов... В друг подобен случай 23-годишна учителка е хваната на калъп в колата си с 15-годишен младеж. Браво на момчето!

Яка блондинка превръща крадец в секс-роб

Ако всичко се случваше толкова лесно, колкото в порно филмите, светът би бил едно по-извратено място. Не е задължително това да е зле, освен в случая на нещастния крадец, който сме сигурни, че сто пъти е съжалил за решението си да обере именно конкретния козметичен салон. Сещате се как в порно-сценариите крадецът влиза в къщата, заварва спящата красива блондинка и нежно я промушва с любовния жезъл, а въпреки завидните му размери, момичето дори не потрепва, откъртила яко в седмия си сън. Е, в тази история нещата са по-различни. Собственичката на салона, в който прониква крадецът, наистина е блондинка, но не обикновена, а със смъртоносни бойни умения. Тя поваля натрапника с няколко хватки, на които дори Стивън Сегал би завидял, и го връзва с кабел от сешоар в задната стаичка на магазина. В продължение на три дни блондинката тъпче крадеца с виагра и го използва като секс играчка. След като е освободен, страдалецът търси лекарска помощ, в резултат на увреждане на тестисите. Впоследствие и той, и каратистката са арестувани.

Монахини лесбийки

Един от най-извратените сюжети в порно-индустрията е свързан с църквата. Класическата история разказва за възбудена монахиня, която прелъстява стааария игумен. И както може би се сещате, в най-горещия момент на сцената, когато всичко е на косъм да приключи със щастлив край, лицето на грешницата се разкрива и изниква образът на... баба Гуси. Разбира се, това е по-лошият сценариѝ.

Истинска история от началото на 17 в. разказва за сестра Бенедета Карлини, която има любовна афера с нейна колежка от манастира. Това не е библейско.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ