5 неловки разговора, които ще водите след "50 нюанса сиво"

10.08.2014, 15:04

Не си го причинявайте

   
 
5 неловки разговора, които ще водите след "50 нюанса сиво"

След като "Здрач" най-после омръзна дори на най-фанатичните си фенове, ние от Div.bg си отворихме по една бира с блажената мисъл, че мъчението е свършило. Ама нейсе! След като сантименталните женчовци от типа Едуард Кълън излязоха от мода жените решиха, че тайничко им харесва да се държат с тях като с боклуци и да ги клатят като колчета за домати. И пуф - "50 нюанса сиво", Библията на всяка сексуално незадоволена жена бавно, но сигурно превзе пазара. И не стига това, но и съвсем скоро ще излезе и екранизацията на култовия чиклит. Приятелката ви ще ви прави мили очички и ще ви юрка да я гледате с нея, за да не остане вашата възлюбена по-назад от стадото. Вие обаче не се поддавайте дори ако ви изкушава със секс, тъй като никой секс не си заслужава да изтърпите след него това:

Неловък разговор номер 1: "Защо и ние не го пробваме?"

Доста двойки са искали да пробват нещо по-грубичко, но ако не сте опитвали подобни неща, преди да сте гледали "50 нюанса" то със сигурност няма да знаете какво правите и нищо чудно поне един от вас да има нужда от физиотерапевт на сутринта.

Неловък разговор номер 2: "Хайде да отидем в секс магазин!"

Забавен факт: След излизането на книгите бизнесът на секс магазините достигнал невъобразими висоти. Колкото и да ѝ е непонятно на вашата любима защо не я пускате да ходи в магазини, където единствените клиенти доскоро са били брадясали шишковци на средна възраст с петна по панталоните, е защото това ще покаже ваши предпочитания и наклонности, които са дълбоко лични. Гаджето ви сигурно си мисли, че тези места са пълни с десетки видове вибратори, които весело подскачат по рафтовете, но вие знаете по-добре.

Неловък разговор номер 3: "Защо не опитаме това с пляскането?"

Пляскането само по себе си не е странно. Ако и на двамата ви харесва, дори е готино. Но ако тя внезапно го е поискала и вие не сте сигурен какво се случва, ще се почувствате зловещо. А никоя жена не се възбужда от зловещото. От друга страна бихте могли да се изнервите и да я цапардосате така че да изхвърчи през прозореца и тогава "Довиждане, секс" поне до края на месеца. Ако тя ви предложи това, докато гледате "50 нюанса", ѝ разяснете тези неща.

Неловък разговор номер 4: "Иска ми се да приличаше повече на Крисчън Грей."

И от този момент насетне официално сте прецакани! Приятелката ви няма да ви го каже в прав текст, освен ако не е прекомерно глупава или неосъзната нимфоманка (или и двете), но в момента, в който тя си помисли това, с връзката ви е почти свършено. Мечтата са Крисчън Грей всъщност е мечта за сексуално безскрупулен социопат, който след години може би ще гони проститутки с резачка. И този урод е нейният идеал за мъж? Време е да се дистанцирате от това момиче.

Неловък разговор номер 5: "Защо не гледаме и "Секретарката"?"

Ще го кажем просто - "50 нюанса" е порнография. "Секретарката" е депресия. Едното е забраненото чувство, което изпитвате преди изневяра, а другото е чувството за вина, което ви разяжда след това. Ако гаджето поиска да гледате "Секретарката", просто я отрежете и превключете на порно. Със или без нея.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 5
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 15.11.2014 | 17:31
5 Книгите от поредицата са страхотни с идеята си за високи продажби. Като реших да ги прочета - бяха ми похвалени много от приятелки - в началото ми се струваха пресилени, после станаха сладникави, а накрая крайно предвидими. Все пак не може да се отрече на авторката, че добре се е поучила от "Здрач" (поредица, която обезателно показва как от книги се вадят пари). В този случай рецептата е сходна: взимаме едно срамежливо, непохватно момиче, което с нищо не се различава от всяко друго момиче, прибавяме един прекрасен, богат и красив мъж и готово. Той си харесва това обикновено момиче, точно защото то е като всички нас едва ли не и започва да му сваля звезди, което до този момент не е правил за никоя друга, но нали нашето момиче ни е една такава "специална", няма как. После се вкарва някоя секс сцена с подробно описание, за да се чете повече, и воала - бестселър!!! Така че да, страхотна книга, но някак си без стойност, освен за сметката на авторката.
от Не е посочен | 12.08.2014 | 14:23
4 Книгата е страхотна,в нито едни момент не се преминава границата и много ми е чудно как така хора без да са я чели и дават оценка.А за тези,който пишат статии,по-добре да се въздържат от крайни коментари и оценки и да оставят читателите и зрителите сами да си съставят мнение.Благодаря!
от Не е посочен | 11.08.2014 | 15:17
3 Само не знам кой е сексуално незадоволен ...тези които я харесват или онези които не я харесват :D . Вие си казвате мнението - ок, прочетохме го. Моето е, че книгата е хубава и вземете вникнете зад порното както го наричате и дано да захапете за какво друго иде реч ! Колкото до Christian Grey и без този персонаж жените и приятелките ви биха искали добре изглеждащ, млад, преуспял и гледащ само в тях мъж, който видимо има проблеми и те на драго сърце му помагат да ги разреши и да заживеят щастливи .... ако не вярвате на мен питайте си ги :D
от Не е посочен | 10.08.2014 | 21:07
2 Книга за незадоволени жени .. ха ха дори не бих си направила труда да я прочета, по-скоро ще си гледам мача с моя човек... ДА останали сме малко на брой жени, които гледат футбол с изключителен интерес.. :)
от Не е посочен | 10.08.2014 | 20:55
1 секретарката е супер филм, ако го смятате за обиден или депресиращ по добре не пробвайте нищо от 50 нюанса, секретарката е тва на което се основава цяла една сексуална култура - депресиращо? може би за събмисив момченцата които не знаят дали искат да ебат или да ги ебат
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ