5 начина да разберете, че тя не ви приема сериозно

20.05.2015, 11:03

Слезте на земята и покажете топки

   
 
5 начина да разберете, че тя не ви приема сериозно

Жените са известни със способността си да манипулират и да въртят на малкия си пръст всеки, който хлътне по тях, без завалията изобщо да заподозре. Не един и двама са останали с пръст в уста, разбирайки, че момичето срещу тях ги е баламосвало, само за да си разнообрази ежедневието. Всичко това се случва не и без помощта на наивността на мъжете. Но такива сме си ние, добряци и мечтатели. Естествено, понякога това е лошо, а за да не станете играчка в ръцете на някоя жена, ви даваме 5 съвета, които ще ви помогнат да разберете, че тя не ви приема сериозно.

Не ви обръща особено внимание

Жените обикновено са доста наблюдателни и обсебващи, когато се интересуват от някого. Могат да разберат какво си мислите само от начина, по който сте се облекли или от храната, която сте си поръчали. Обикновено те търсят най-подходящия мъж за тях и вземат под внимание всяка малка подробност от маниерите и поведението му. Ако не забелязвате нищо подобно от нейна страна, то спокойно може да си направите заключението, че на нея изобщо не ѝ дреме за вас.

Не се смее на тъпите ви шеги

За мъжете е важно чувството им за хумор да бъде оценявано. Вярно е, че повечето пъти шегите, които пускат, са доста глупави, но ако момичето до вас ви харесва, тя ще се засмее, просто защото иска да ви направи впечатление. Ако кажете обаче някоя шега в стил "Шкумбата" и насреща си видите каменно изражение, то може да сте сигурни, че не само не впечатлявате момичето, а точно обратното – карате я да иска да си тръгне. Ако това ви се случи, не чакайте – тръгнете си първи.

Не е готова за връзка

ЛЪЖЕ! Всички жени са готови за връзка, иначе защо ще излиза с вас? Ако ви го каже, значи или сте я отегчили, или сте много скучен. Бъдете сигурни, че ако от устата ѝ излезе пяна или пък заветното "Не съм готова за връзка", нещата между вас са обречени.

Темата "бивши"

Ако момичето, с което сте излезли, постоянно говори за предишните си връзки, това не може да означава друго, освен че най-вероятно не ѝ пука за чувствата ви, защото сме сигурни, че на вас не ви се слуша колко са я минали преди вас. Вие обаче останете джентълмен – изслушайте всичко внимателно, после я изпратете и никога повече не ѝ се обаждайте.

Не ви връща обажданията

Би трябвало да имате достатъчно опит, за да знаете, че "Ш'са чуйм" нищо не означава. Ако сме прави и тя не ви се обади, направете го вие, но не повече от един път! Ако не ви вдигне и след това не ви върне обаждането, вземете топките си в ръце и осъзнайте, че между вас няма да се получи. Запомнете, че след автобус и жена не се бяга!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ