5 лъжи, които мъжете си казват в името на връзката си

10.03.2016, 10:00

Не е здравословно това отношение

   
 
5 лъжи, които мъжете си казват в името на връзката си

Когато мъжете имат сериозна връзка и усетят, че това наистина е жената за тях, те се стараят да направят всичко възможно, за да запазят връзката си. И точно тогава започват да грешат, защото, в името на тази връзка, са склонни да се самозалъгват. Ето пет лъжи, които си повтарят упорито с надеждата, че ще станат истина.

Емоционалните спадове и възходи не ми влияят

Няма как. Каквато и да е жената до вас, то със сигурност е различна от вас, а най-вероятно и от предишните ви приятелки. Трябва много време и усилия, за да свикнете с особеностите на другия човек. Дотогава всяка промяна в настроението на този човек и във вашите отношения ще ви афектира емоционално, ментално и физически.

Винаги мога да изкарвам повече пари

Ако си имате сериозна приятелка, то вероятно сега харчите повече пари. Излизате по заведения, ходите на кино и т.н. Ако и тя работи, може да съберете доходите си и да сте по-добре финансово. Но недейте да се разпростирате твърде много. Не живейте с мисълта, че винаги можете да изкарвате повече пари, защото никой не ви гарантира тази способност.

Нищо друго не ме интересува

Ясно, че когато човек е влюбен, това поглъща цялото му внимание и време. Но не правете грешката да забравите за всичките си роднини и приятели, защото това наистина ще бъде грешка. Радвайте се на връзката си, но имайте предвид, че отношенията с хората, които ви обичат и на които им пука за вас, не могат да се възстановят толкова лесно, ако сте ги пренебрегвали дълго време.

Не е нормално да ѝ казвам какво ме тревожи

Много мъже правят тази грешка. Мълчат си и вътрешно се дразнят на много неща във връзката с жената до себе си. Те се натрупват и в даден момент ще излязат наяве, и ще бъде доста грозно. Затова по-добре споделяйте с нея какво ви тревожи.

Никога няма да намеря друг човек като нея

Хубаво е, че цените и обичате жената до себе си, но ако връзката ви не върви, не се самозалъгвайте, че ще си умрете самотни и необичани от никой друг, защото друга като нея няма. Ние сме човешки същества и по света има много други човешки същества, освен онези които вече познаваме, които могат да бъдат също толкова невероятни, дори повече.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ