5 знака, че сте с грешната жена

10.06.2016, 13:30

Любовта е сляпа, вие също

   
 
5 знака, че сте с грешната жена

Трудно е да намериш точния човек за себе си, но проблемът е още по-сериозен. Често, когато решим, че сме го намерили, се оказва, че изобщо не е така и всъщност даваме чувствата си на грешния човек. А от такава връзка никой няма полза. Ето ви 5 знака, че вашата половинка не ви заслужава.

1. Сравнявате човека до себе си с бившите си гаджета

Ако още не сте превъзмогнали предишна връзка, защо изобщо започвате нова? Ако непрекъснато сравнявате действията на сегашната ви половинка с тези на предишната, значи този човек просто не е за вас.

2. Имате дълъг списък с неща, които искате да подобрите у нея

Ако жената до вас никога няма да се промени, склонни ли сте да останете с нея? Ако има много неща, които не харесвате у половинката си и тайно се надявате да промените, може би тя никога няма да е достатъчно добра за вас.

3. Не усещате нужда самите вие да се усъвършенствате

Ако половинката ви не иска да сте най-добрият и е безразлична към успехите или неуспехите ви, то трябва сериозно да се замислите дали си заслужава да сте с нея.

4. Семейството и близките ви приятели не я харесват

Разбира се, че не е необходимо всички да харесват гаджето ви. Но ако всичките ви близки хора не приемат тази жена, може би има причина, която вашите влюбени очи не могат да видят.

5. Не си представяте бъдещето с този човек

Сега се чувствате ок. Ама и без тази жена ще ви е все така ок. Ако нямате нужда от нея, защо хабите емоциите?

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ