5 закона за идеалната прелюдия към идеалния секс

19.04.2016, 11:30

От сексоложката Валерия Дор

   
 
5 закона за идеалната прелюдия към идеалния секс

Сексоложката Валерия Дор вече би трябвало да ви е добре позната. Открай време следим нейните писания и ви даваме адекватни съвети - какво трябва да се прави и какво не трябва. В днешната лекция тя разказва за всички неща, които трябва да правите по време на така озадачаващата за мъжете прелюдия към секса. Четете внимателно, че жена ги е писала тези неща, ние само спомагаме най-важното да стигне до вас.

1. Не бързайте

Прелюдията е прелюдия, защото не се прави "набързо". Идеята в цялата работа е да възбудите момичето и да подтикнете в него сексуалния глад. "Набързо" това няма как да стане.

2. Много неща едновременно

Освен брилянтен мозък и мъжествена външност, Господ ви е подарил език и две ръце. По време на прелюдията ги използвайте. Например, когато правите орална любов, не забравяйте да докосвате гърдите ѝ, а когато на вас ви правят много внимателно, но уверено намотайте косата ѝ върху дланта си.

3. Ораторство

Поговорката, че жените обичат с ушите по време на любовната игра е най-вярна. Тук е моментът за мръсните приказки, защото при качествения секс би следвало да има само пуфтене и стенания.

4. Не се преструвайте

Интересът към любовната игра се имитира далеч по-трудно от този при секса - ако не сте готови, просто не започвайте. Чака ви грозна сцена, ако мацката забележи, че я шляпате по дупето и хвърляте едно око на мача.

5. Питайте

Нужен е постоянен вербален контакт с партньорката. Не се страхувайте да питате какво ѝ харесва и какво не. Разбира се, ако устата ѝ не е залепена със скоч (ако е залепена, се надяваме, че тя е напълно съгласна с това). 

Всички статии със съветите на Валерия Дор можете да прочетете - ТУК

1689078

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ