4 секс пози, които ще те топлят през зимата

06.01.2018, 16:00

Идеално!

   
 
4 секс пози, които ще те топлят през зимата

Зимата е в разгара си и сутрините ще стават все по-студени. А кой е най-добрият начин да с е стоплиш заедно с партньорката си. Май се досещаш! Факт е, че хората правят повече секс през зимата. Дали от скука, от студ или нещо друго, тук ще видиш някои чудесни идеи за стопляне.

Поза лъжички под одеялото

Не бързай да скочиш от леглото веднага, след като изключиш алармата сутринта. с партньорката ти можете да се стоплите преди работа, докато сте още под завивките. Дори няма да ти изиска много усилие. Все пак мъжете имат по-голямо сексуално желание именно сутрин. А какъв по-добър старт на деня от един горещ секс под одеялото.

Секс под душа или във ваната

Януарските сутрини са си студенчики, затова е добра идея да си вземеш компания под душа. Така и така вече си гол... Пусни горещата вода и затвори вратата, за да се изпълни помещението с пара. Идеална обстановка, нали?

Мечешка поза

Тя лежи в ембрионална позиция с дупето нагоре, а ти заставаш отгоре и се увиваш около нея, точно като мечка. Позата е изключително интимна и същевременно комфортна и най-важното е, че ще ви затопли моментално!

Лесен достъп

За да вие  по-лесно, посъветвай половинката си да носи по-широки шорти. Така няма да се налага дори да ги сваля. Нека те яхне, да се загърне с одеялото и да свърши цялата работа вместо теб!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ