4 причини за женската изневяра

08.02.2016, 14:58

Да си кажем истината

   
 
4 причини за женската изневяра

Като цяло мъжете сме свине, гнусни същества и нещастници, които изневеряват на жените си. Ако имаме повече късмет, след няколко извинения и поне едно унижение, жените ни прощават и въпреки че са наранени, отново ни приемат в обятията си. Повечето истории за изневява следват този клиширан модел. Само дето това е само едната страна на монетата.

Жените са равноправни на мъжете, които много често изневеряват.

Жените са равноправни, мъжете много често изневеряват.

Жените са равноправни и често изневеряват.

Жените изневеряват.

Точно както и мъжете. Защото всички сме хора, живеем си живота и понякога правим глупости. А после ни е яд. Нас обаче много повече ни е яд, че за женската изневяра се говори твърде малко. Ако се е случила, то почти винаги мъжът е виновен, защото нещо не е направил и по този начин е подтикнал половинката си да захожда. А щом захожда, значи не е доволна.

Първо трябва да уточним, че на света има два типа жени. Едните са така да се каже "нормални", чувствителни и за да изневерят, намират някаква причина, с която да се оправдаят. Вторият тип са така наречените "боклуци", които изневеряват заради личното удовлетворение от факта, че са желани от много мъже. За тях няма какво да говорим - боклуците по принцип трябва да се изхвърлят навреме, за да не осмърдят живота ви.

Но за първия тип жени изневярата е действие, което винаги носи чувство за вина. Въпреки че те търсят "уважителни" причини да преспрят с друг, съвестта им ги гризе и ги кара да съжаляват за случилото се. Въпросът е какво се е случило във вашата връзка, за да подтикне жена ви да пожелае друг? Има 4 основни причини за женската изневяра и сега ще ви ги посочим.

1645102

1. Имат нужда от емоционално разбиране

Ако мъжете изневеряват, защото не успяват да овладеят нагона си и смятат секса за завоевание, то жените търсят внимание и оценка от партньора. Ако не получават тези неща в своята връзка, рано или късно започват да ги търсят на друго място.

2. Сексът с вас куца

Жените обичат секса и имат нужда от него. Само че и те като мъжете искат качество в секса, а не просто рутина. Ако усещате, че не успявате да дарите половинката си с нужното сексуално удоволствие, постарайте се да се подобрите, за да не се окаже, че жена ви си взима "допълнително" от чужди мъже. Съществува и друг вариант - с вашата партньорка да не си пасвате сексуално. В такъв случай решението се крие в повече експерименти и разговори за вашите и нейните предпочитания.

3. Противоположността

Ако вие сте строителен работник, жена ви може да си мечтае да прави секс с професор по литература. Ако сте спортист и маниак на тема външен вид, половинката ви може да се хвърли в секс афера с някой пухкав брадатко. Нали знаете, че чуждото винаги е по-апетитно, особено ако е забранено.

4. Доказват се

Много жени се чувстват по-властни и силни, когато изневеряват. По този начин те си доказват, че "стават", че всичко, което кажат, се получава. Подобно е положението и при мъжете и "кризата на средната възраст", но при жените подобно залитане може да се случи по всяко време. Зависи от това какво се случва с нея в емоционален и професионален план.

Всички хора изневеряват

Или поне сме програмирани да го правим. Зависи от много неща дали ще направим таиз крачка. Не познаваме човек, който никога да не е пожелавал друго същество освен любимото си. Но познаваме много хора - и жени, и мъже, които са оставали само с тези мисли и не са ги материализирали.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ