4 места, на които не трябва да я докосвате по време на секс

03.02.2016, 16:00

Освен ако тя не ви каже

   
 
4 места, на които не трябва да я докосвате по време на секс

Тялото на жената е като "Страната на чудесата". Докато правите секс с нея, нещата могат да бъдат приказни, но могат да бъдат и доста странни. Посочваме ви 4 места от женското тяло, които не бива (за нищо на света) да докосвате по време на секс, освен ако жената сама не ви позволи и помоли да я докоснете там.

Маточната шийка

По време на половия акт мъжът може да стигне до маточната шийка на жената, това е тесният канал, който свързва влагалището с матката. Но за жената този допир понякога е доста болезнен. Това може да е знак, че трябва да изберете поза с по-малко проникване. Но може също да означава, че не е "загряла" достатъчно. Така че не започвайте направо с проникване, отдайте нужното време на любовната игра, за да я възбудите, така че матката ѝ да се "повдигне" и да направи вагината ѝ с няколко сантиметра по-дълбока, както става, когато жената е възбудена.

Главата на клитора

Клиторът е осеян с нервни окончания и понякога пряката му стимулация може да бъде неприятна. Затова първо се насочете към зоната около клитора. Погалете го, това ще възбуди нервните окончания, но не твърде рязко.

Стъпалата ѝ

Особено ако е с чорапи. Ние никога не препоръчваме носенето на чорапи от мъже и от жени по време на секс, но според едно проучване се оказва, че носенето на чорапи може да е полезно, защото изстиването на краката всъщност пречи на хората изобщо да започнат да правят секс, както и да стигнат до оргазъм. Е, ако носите чорапи в леглото, то поне гледайте да не са със стегнати ластици или с дупки на стъпалата.

Ануса

Дори да сте загрели достатъчно, не бива да пристъпвате към ануса ѝ, ако тя не иска. Дори и да иска, това трябва да стане с достатъчно количество лубрикант. Дупката на ануса е доста малка, затова дори проникването с пръст там може да бъде много болезнено. Така че лубрикантът трябва да се ползва. Според друго медицинско проучване жените оценявали много по-високо сексуалните актове, които са имали с помощта на лубрикант. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ