4 задължителни неща преди сутрешния секс

08.02.2020, 14:00

Мислите си, че просто трябва да станете? Нищо подобно!

   
 
4 задължителни неща преди сутрешния секс

Няма да говорим за секс пози, а за хигиена. Вярно, че сексът не е за гнусливи, но все пак сутрешният дъх и всичко останало си е гадна работа. Ето как да не откажете мацката да спи с вас рано сутрин.

1. Измийте си зъбите

Докато спите, бактериите не само не спят, но канят приятели и си правят прати с масова оргия. За това, когато станете - марш в банята да теглите една четка. Целувката преди да си измийте зъбите няма да събуди спящата красавица, а ще я накара да премисли около намеренията си с гнусльото до нея.

2. Минете през тоалетната

И без това сте наблизо. Сигурни сме, че след някакво време учените ще докажат, че фразата: "Чакай малко, аз на бързо само... Мамка му, не трябваше да пия толкова бира вчера!", рязко сваля либидото и прецаква секса сутрин.

1770734

3. Изплакнете се

През нощта не само микробите в устата ви се забавляват. Жлезите също не спят. Oще повече, ако сте ни послушали и триумфално сте минали през клозета.

4. Използвайте дезодорант

Ще ви отнеме две секунди, а жената наистина ще го оцени. Освен разбира се, ако не го изпуснете, той падне зад пералнята, а от там не се отвори заешката дупка и завинаги да се изгуби в небитието.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ