3 нива на женската привлекателност

С какво се характеризират?

   
 
3 нива на женската привлекателност

Първото нещо, на което всеки човек обръща внимание, когато се запознае с някого е външността му. Това е напълно нормално, тъй като няма как да разберем характера и човешките качества на човека насреща от пръв поглед. Първото мнение е много важно, затова и чисто физическите данни са от огромно значение.
В този материал ще се постараем да онагледим доколко женската красота е основополагаща за изводите, които мъжете си правят, когато видят непозната за пръв път. За целта разделяме женската привлекателност на три основни нива.

Ниво 1

В ниво 1, жените имат хубави черти, но не са подчертани. Когато става въпрос просто за забавление, а не любовно чувство, мъжете се надяват представителката на това ниво да е добра в леглото и да се раздава за тях, а не те за нея. И дано да е така, защото иначе не би си струвал труда им. Не се характеризират с уникални тела, но пък повечето са лесно достижими и са носеща греда в мъжко-женските полови отношения, тъй като компенсират не толкова искрящия си външен вид със силно развито сексуално усещане.

Ниво 2

Казано накратко – това са жени, с които искате да правите секс, при това div. Характеризират се със силно подчертани Божии дадености и съзнателно привличат мъжкото око. С флиртуващо поведение и разголени красоти те карат мъжете да ги желаят, като в същото време се правят на недостъпни, зараждайки у мъжкото съсловие закани от типа: "Ела ми!", "Ш'та скъсам", "Ей на тая няма да ѝ простя" и подобни сексуални закани.

Ниво 3

В ниво 3 мъжът изпитва най-емоционално извисеното чувство от всички останали нива и по европейски и по американски скали, по скалата на Рихтер и въобще всички съществуващи скали по света. Жените в това ниво се характеризират с едно нещо – ПЕРФЕКТНОСТ. Мъжът се влюбва от пръв поглед в красотата им, а изяществото на тези жени е толкова голямо, че сексуалните мераци и пренебрежение от ниво 1 и 2 се изместват от страстното желание да правите за нея неща, които не бихте направили за никоя друга. Първични желания като секса правят място на желанието просто да я гледате, да се грижите за нея, да я галите, да ѝ почиствате грима, да ѝ правите маникюр, да я епилирате да ѝ сресвате косата, да ѝ скубете веждите, да я мажете с конфитюр, само за да може после да я изкъпете, да я подсушите и преобличате и въобще да сте толкова внимателни с нея, че да се насладите на всеки един миг от това изящество. Момичетата от ниво три не са много и съответно са недостъпни, затова дори само, когато ги виждате на улицата, поспрете, погледайте ги, оставете очите и мозъка ви да се насладят на рая, който за миг се е озовал пред очите ви.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ