14 неща, които ще ви осигурят секс на първа среща

23.09.2014, 10:20

Стискаме ви палци!

   
 
14 неща, които ще ви осигурят секс на първа среща

За повечето жени първата среща е супер важно нещо. Те си въобразяват, че тогава могат да си изградят мнение за човека срещу тях, което в повечето случаи се оказва съвсем погрешно. Както и да е. Ние, мъжете, обаче, точно поради тази причина, се спичаме твърде често и общо взето успяваме да се издъним, защото или мацката не знае какво иска, или дава супер грешните сигнали.

Затова си позволяваме малко да ви помогнем като ви дадем 14 съвета как да се държите, за да имате по-голям шанс да "топнете плувката" още на първата среща.

1. Бъдете кавалер

Мъжете мислят, че няма смисъл от кавалерство. Жените мечтаят за кавалери. Няма какво да го мислите. Така че я вземете от дома ѝ, отваряйте ѝ вратите, предложете да я изпратите. Ако мацката е на токчета, ходете по-бавно.

2. Правете комплименти

Освен ако момичето не е мега уверено в себе си или пък изобщо не ѝ пука как изглежда, най-вероятно тя е прекарала известно време пред огледалото, за да се нагласи за вас. Не бъдете тъпак и ѝ кажете, че е красива.

3. Внимавайте как се обличате

Понеже сме сигурни, че мацката ще отдели много време да се наконти, съветваме ви вие да отделите поне 1/10 от същото време, за да пооправите малко външния си вид.

4. Не карайте мадамата да избира мястото

Жените си падат по мъже, които са достатъчно уверени, за да водят. Даваме ви съвет - потърсете в интернет някое готино местенце и запазете маса. После ще ни благодарите.

5. Не закъснявайте

В никакъв случай. Задължително е да сте навреме на срещата или най-добре малко по-рано.

6. Бягайте от клишето

Да я заведете на вечеря е готино, но е голямо клише. Ще се изненадате колко много момичета се кефят на някакви по-различни неща, спортни събития, концерти... използвайте въображението си.

7. Споделете нещо лично

Споделете ѝ нещо лично, за да ѝ покажете, че ѝ имате доверие. Не знаем защо, но жените се възбуждат от подобни неща.

8. Не говорете за бившата си

Ясно е, че имате бивша приятелка, но на никоя жена не ѝ се слуша за нея, разберете го това.

9. Поръчайте си нормален алкохол

Никакви коктейли, никакви бейлиси, никакви такива простотии.

10. Не се напивайте

Да, знаем, по-лесно ще ви е, ако поотпуснете с няколко питиета, но границата от това да сте супер як пич и това да се напиете много и да се изложите е твърде тънка, за да рискувате.

11. Не си цъкайте по телефона

Да, знаем, че сте супер популярни във Facebook, но пред вас стои жива, истинска жена, чието внимание трябва да е чест за вас.

12. Задавайте въпроси

Хората обичат да говорят за себе си, така че питайте.

13. Платете сметката

14. Не се нахвърляйте да я целувате. Оставете жената да ви подскаже дали го иска.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ