13 начина, по които жените ни отрязват

12.01.2016, 13:15

Четете и запомняйте!

   
 
13 начина, по които жените ни отрязват

Обикновено, когато някоя мадама ни разкара, със седмици се чудим каква е била причината и дали наистина ни зарязва, или така ни се струва. Вижте начините, по които 13 жени са се отървали от досадници, като нас, и знайте, че ако ви приложат някой от тях, няма чудене - разкарани сте.

"Имаше един, който ми взе телефона, набра своя номер и после ми звънеше постоянно, за да ме кани на партита, да правим секс и т.н. Знаеше, че си имам приятел, но това не го спираше. Започнах да говоря с него по малко и след една-две седмици предложих да излезем. Нямах такова намерение, но все пак. След седмица той ми се обади развълнуван, за да уговорим срещата. Казах му, че съм бременна. Никога повече не ме е търсил."

"Един направо ме награби в бара. Казах му "Като те видях, изведнъж осъзнах, че съм лесбийка." Беше много ядосан, това ми хареса, както и на момичетата от компанията ни."

"Когато някой мъж не разбира от дума, се правя на луда. Веднъж казах на един, че тази вечер луната е чудесна и трябва да зареди всичките си кристали."

"Напомняш ми на брат ми." Тази реплика винаги върши работа.

"Когато нищо друго не помага, започвам да крещя с пълно гърло. Знам, че е плашещо, но помага да разкараш натрапниците."

"Веднъж казах на един, който не се отказваше да ме сваля, че съм бременна и искам той да бъде баща на детето ми, но съм пила толкова много тази вечер, че той трябва да е подготвен, че сигурно детето ни ще има здравословни проблеми. Никога повече не ми поиска номера."

"Когато някой мъж ме награби в бара, което на първо място е недопустимо, аз вдигам ръце нагоре и започвам да крещя: "Аз съм гей."

"Веднъж излизах с неприятния приятел на един, само за да го откажа да ме кани на срещи. Не знам кое беше по-лошото."

"Пробвам и трите: Не ме интересуваш. Имам си приятел. По-скоро ще чукам таралеж."

"Просто им давам фалшив номер. Беше по-лесно, когато нямаше мобилни телефони."

"Казвам му, че го обичам и съм готова за сериозна връзка. Отказа всичките ми досегашни гаджета, защо да не подейства и на случаен мъж в бара."

"Започвам да го наричам "брато"."

"Поглеждам го с най-ледения си поглед и му казвам "Неспособна съм да усещам болка и всякакви човешки емоции"."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ