11 мисли на жените по време на секс

14.08.2015, 11:06

Неща, които не смеят да ни кажат

   
 
11 мисли на жените по време на секс

Без значение с кого правят секс - дали със законния си съпруг, гадже, просто приятели или мъж, с когото са се запознали преди час, жените мислят за хиляди неща по време на сексуалния акт. Не става дума за това, че се разсейват, просто през главите им минават най-различни мисли и нищо не може да спре този процес.

Може би ви се е случвало да правите секс с някоя мадама, да я погледнете и да ви се стори, че сякаш не е с вас, а е някъде другаде. Е, спокойно, най-вероятно точно в този момент мисли за неща, за които вие дори и не подозирате. До днес - защото точно сега ще ви разкрием 11 от тези "мистериозни" женски мисли, които занимават представителките на нежния пол, баш когато се опитваме да ги впечатлим с невероятните си сексуални умения.

1. "О, Боже! Колко му е голям/малък/обикновен!" - Няма какво да направите, жените винаги оценяват размера на мъжките ни достойнства.

2. "Ох, бившият ми приятел никога не ми е правил това!" - Това може да е похвала, но може и да е забележка. Вероятно никога няма да разберете.

3. "Ама така ли ще се поти през цялото време?"

4. "Как да го накарам да направи това, което искам, без реално да му казвам какво искам да ми направи?" - Да, жените и до ден днешен смятат, че можем да четем мисли, дори и в моментите, в които кръв в горната глава нямаме.

5. "Ами ако точно в този момент забременявам???" - МОЛЯ?!

6. "Дано няма нищо против, че косата ми е по цялото му тяло..."

7. "Ааадски жадна съм!"

8. "Ако не се изпишкам до една минута, ще се напикая върху него и ще се разрева". - Може би и той ще се разреве.

9. "Защо като легна по гръб и гърдите ми изчезват?"

10. "Искам да свърша, но в тази поза просто няма как да стане. Дали да му кажа..."

11. "Свърши ли?"

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ