10 шокиращи факта за порното

08.11.2015, 13:12

А вие си мислехте, че знаете всичко...

   
 
10 шокиращи факта за порното

Порното е важна част от живота на всеки мъж. Чрез него той получава важни сексуални уроци и постепенно съзрява. Порното е душевният отдушник след тежък ден в университета, убиец на скуката или повод за приятна палава вечер с разкрепостена мадама.

Но някой замислял ли се е каква тежка машина всъщност е тази индустрия за филми за възрастни? Малцина са поглеждали толкова сериозно на този арт-сексуален отрасъл. Ние малко се поровихме и извадихме суха статистика, която да ни отрезви и да ни накара да подхождаме още по-сериозно към въпроса.

Представяме ви 10 факта за порното, които може и леко да ви шокират.

1. Секс индустрията е една от най-големите в света. Тя включва уличната любов, стриптийз клубовете, телефонните секс услуги и порното. Всички тези дейности, взети заедно, изкарват милиарди всяка година.

2. Около 13 000 порно филма се произвеждат годишно и имат около 13 милиарда долара приходи. За сравнение, през 2014 г. в Холивуд са произведени 507 филма, докарали 8.8 милиарда долара.

3. Порно индустрията изкарва повече пари от Националната футболна лига, НБА и Бейбзолната лига на САЩ накуп. Ако съберете NBC, CBS и ABC, заедно пак изкарват по-малко от порното.

4. Всяка секунда, всеки ден 30 000 0000 уникални потребители гледат порно онлайн. Това значи, че докато изчетете това изречение, милиони, милиони хора мърсуват по интернет.

5. Едни от най-предпочитаните филми онлайн са с млади жени.

6. Говори се, че Австралия ще забрани всякакви порнографски филми с жени с малки гърди. Това, естествено, са глупости.

7. Във Великобритания порно сайтовете са по-посещавани от която и да е социална мрежа, онлайн магазин, онлайн игра и т.н.

8. Скорошни проучвания сочат, че тийнейджърите по целия свят, в почти всяка страна, използват порното като начин да научат важни неща за сексуалния живот, който им предстои.

9. Жените също гледат порно и е време да спрем да го уточняваме.

10. 10 процента от потребителите признават, че са пристрастени към порното. Вече дори се появяват центрове за лечение на тази зависимост.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ