10-те най-сексапилни националности на планетата

22.02.2014, 18:40

Отбележете си ги на сексуалната карта

   
 
10-те най-сексапилни националности на планетата

Със сигурност, след като прекарате цял живот в родната си страна, ще започнете да оценявате привлекателните черти и на хората от други националности. Всеки е красив, сам по себе си, независимо от пол, раса, националност и т.н. "Секси" обаче е категория, която зависи от самото поведение на хората, върху което има ефект и културата.

Различните култури имат различен секси стил. На места сексапилът се демонстрира с екзотични танци, на други са дрехите, на трети дръзкото и провокативно поведение. С помощта на онлайн анкета обаче са изведени тези от националностите на света, които изглеждат най-привлекателни за другите по показателя сексапил.

10. Италия

Може би е кухнята или тъмните коси и очи, но италианките явно заслужават мястото си в Топ 10 на най-секси нациите в света, макар и да е последно. Като привлекателни черти се определят плътният акцент, както и пищните форми - Моника Белучи, все пак.

9. Швеция

Швеция не е само ИКЕА. От тук идва всички руси мадами с дълги крака и мелодични гласове, по които ни капят лигите на плажа през лятото.

8. Япония

Нещо в азиатките ни побърква! А най-популярните мацки от този континент са японките. Всичко в японските жени е изключително привлекателно. Крехката им осанка, големите очи, апетитното всичко останало - те са като забранено удоволствие от градината на императора.

7. Великобритания

Тук жените са пищни и ненаситни. Комбинацията между грапавия им акцент и стилните им дрехи и разюздания им начин на живот ни се струва повече от привлекателна.

6. България

Най-красивите жени са българките! Това няма как да го оспорим. Според хората попълнили анкетата обаче нашенките се класират на шеста позиция по сексапил. На косъм от Топ 5, но пак в челото. Най-доброто от Източна европа, нашенките идват във всякакви перфектни опаковки - красиви очи, красиви коси, красиви жени.

5. Франция

В съзнанието ни веднага изскача палавата асоциация "френска любов" и повече не се чудим защо французойките са на пета позиция по сексапил в света. Кльощавите им телца и негласното обещание за луда нощ между завивките само засилват привлекателността на мацките от Франция, а акцентът им ни побърква окончателно.

4. Русия

FOR MOTHER RUSSIA! Ах, тези палави девушки, по които гаснем всяко лято, когато се появяват като изкусителни привидения по нашите плажове. Рускините са много близо до българките, но тъй като не са българки определено са една идея по-екзотични, поне в нашите очи. За останалите мъже пък, вероятно апетита е възбуден от красотата, с която са надарени дъщерите на Русия.

3. САЩ

Макар че по телевизията показват предимно угоени с МакДоналдс и възедрички американки, в Щатите има и много красиви жени. Етническото и расово разнообразие прави американките непредсказуема и винаги пъстра комбинация от всевъзможни културни черти.

2. Пуерто Рико

Тези "латини" носят в себе си екзотичния повей на океанския бриз, тъмния цвят на палмовото дърво и мистиката на нощното небе над островната държава.

1. Колумбия

Пищни и сочни тела, тъмни коси, страстен южноамерикански поглед, Тези жени са огън и неслучайно са на върха в тази класация. Акцентът им флиртува със сетивата ви, докато бавно, но сигурно попадате под магията на колумбийките. Като прибавим към това и културната екзотика на тези мадами, разбираме защо са №1.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 7
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 24.02.2014 | 16:15
7 САЩ ли , където всеки четвърти човек е с наднормено тегло, това ли му е сексито ?
от Не е посочен | 24.02.2014 | 13:00
6 Браво ! И ние сме в класацията .
от Не е посочен | 24.02.2014 | 11:59
5 Българките са най - красиви.
от Не е посочен | 24.02.2014 | 11:23
4 И ние сме в топ10 :) това никак не е зле :Р
от Не е посочен | 24.02.2014 | 10:01
3 И дъщерите на Русия не са за пренебрегване.
от Не е посочен | 22.02.2014 | 22:18
2 корейките са по-хубави от японките !
от Не е посочен | 22.02.2014 | 19:25
1 Интересно! :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ