10 смъртоносни фрази за всяка връзка

14.05.2016, 16:30

Не ги изричайте дори наум

   
 
10 смъртоносни фрази за всяка връзка

Не бива да изричате тези думи пред приятелката или жена си, защото, да знаете, че нищо хубаво няма да последва. Затова, колкото и да ви сърби езикът, премълчете изказването, ако ще звучи като тези.

Никога не миеш чиниите. Само ги зарязваш на масата

Независимо дали става дума за чиниите, или за нещо друго, с термини като "никога" и "винаги" се опитвате да вмените някаква вина на жена си, а това ще я разгневи. Повярвайте ни, не искате разгневена жена в дома си.

Ти си точно като майка си

Трепач. Сега вече ви махна главата. Не, тя сигурно обича майка си, но не иска да я сравнявате с нея.

Все си мислиш, че си по-добра от другите

Никога не ѝ слагайте думи в устата и не я критикувайте по този начин. Няма как да знаете какво мисли или чувства тя, ако не ви е казала.

Виждам ли ти се напълнял?

Какво искате да постигнете с този въпрос? Тя да ви каже, че изглеждате страхотно и не сте качил и грам от първата ви среща или да ви скастри за това колко много сте нашишкавял и да ви постави на диета? Въпросите за изменения в теглото и външния вид винаги са били най-острите подводни камъни във връзката. Не ги местете.

Ти май малко си напълняла

Това е граница, която не искате да пресичате.

Ти си ужасна майка или Не ставаш в леглото

Това са доста силни и негативни твърдения, които жена ви никога, ама никога няма да забрави, дори и вие да сте ги казали в пристъп на гняв.

Мразя, когато правиш така

Особено ако го кажете пред семейството и приятелите си, ще поставите жена си в много неудобна и унизителна ситуация. А един зрял мъж не прави това. Никога.

Много бегло я познавам, това е една жена от офиса

Абсолютно неизбежно е да не си паднете по друга жена по време на брака си. Но не се опитвайте да пренебрегнете това и да го сметете под килима. Кажете на жена си "Може и да звучи глупаво, но малко си падам по тази колежка. Има страхотно чувство за хумор. Малко ми напомня на твоето.".

Не трябва да се чувстваш така

Никой няма право да казва на друг човек как трябва и как не трябва да се чувства. Ние сме хора и всеки приема нещата по различен начин, не съдете жена си за начина, по който се е почувствала в дадена ситуация и не пренебрегвайте емоциите ѝ.

Не ме чакай!

Това изказване предполага, че няма да си легнете тази вечер с нея, което е вредно за връзката. Всички проучвания по въпроса сочат, че партньорите, които спят в едно легло и си лягат по едно и също време, имат по-добра и устойчива връзка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ