10 секси неща, които всъщност не са секси

01.10.2014, 16:14

Хич даже

   
 
10 секси неща, които всъщност не са секси

Кой казва кое е секси и кое не е? Кой го определя? Не знаем, но определено не сме ние, защото все по-често ни се случва да се "сблъскаме" с нещо, което масово се възприема за секси, пък на нас някак си не ни действа точно по този начин. Като следващите 10:

1. Танцуването, при което дупето на жената се търка в нечий пакет

Не знаем защо това се счита за много еротичен танц, но смятаме, че е крайно време да се забрани със закон, защото не си изпълнява функциите.

2. Танцуването, при което тялото се търка в каквото и да е

Това е един още "по-сексапилен" танц, при който "еротичните" движения вече са насочени не към обекта на желанието, а към каквото има в близост - маси, гардероби, кучета... отврат.

3. Еротично ядене

Не разбираме защо приемането на храна със съзнателно еротичен вид трябва да се счита за секси?

4. Киберсексът

Сексуалното говорене в интернет е едно от най-извратените неща, които се случват онлайн.

5. Изкуствената самоувереност

Когато срещу нас стои жена, която се прави, че е много отракана откъм сексуалната тематика, мигом ни се иска да ѝ обърнем гръб и да си свършим работата сами.

6. Мръсното говорене

Всички пресилени реплики, съдържащи сексуални термини, са по-скоро смешни и нелепи, отколкото възбуждащи.

7. Директните покани

Не познаваме жена, която, след като чуе фразата "Искам да те чукам!", скача в леглото на искащия. Ако вие познавате такава, честито, късметлия сте.

8. Събличането на партньора

Най-добре оставете хората сами да се събличат, защото ако започнете да го правите вие, рано или късно ще стигнете до момент, в който ще имате нужда от помощ.

9. Стриптийзът

Тъпото в еротичния стриптийз е, че ако искате да се получи наистина добре, да е секси, трябва много да сте го репетирали и да имате хореография. А сега си представете как искате да възбудите половинката си със секси събличане, а в главата ви звучи "раз, два, завъртане, триии, четиири, скок, поклащане, пет, шест..."

10. Пращането на секси снимки

Отврат!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ